בן 9 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בן 9 חודשים
21/08/2011 12:55
לפני כחודש המלצתן לי על שיטה באמצעותה לימדתי את בני להירדם לבד. עקבתי אחר השלבים ולפני מספר ימים החל בני להירדם בעצמו. תודה לכן על כך!
יחד עם זאת, בעיית ההתעוררויות שלו בלילה לא נפתרה. מרגע שנרדם (בערך ב 20:00) הוא מתעורר פעמים רבות (8-9). בשעות הראשונות בדרך כלל כיוון שזחל(מתוך שינה?) ונתקל בדופן המיטה. לאחר מכן מתעורר מסיבות לא ברורות (רעב, שיניים, גזים). לרוב כאשר מתעורר הוא נעמד במיטה, וכיוון שעדיין לא יודע לרדת, הוא לא חוזר לישון לבד. פעמים רבות כאשר כבר חזר לישון, הוא מתעורר כעבור דקות ספורות. בקיצור- הלילות לא לילות למרות ההישג הנפלא (אציין כי עד גיל 6 חודשים היה נרדם בעצמו וישן עד כ 11 שעות בלילה, אך נאלצנו להכניסו למיטתנו לתקופת מה, ומאז כל הבלאגן). מה עושים?
מאת: אורח/ת
2. בן 9 חודשים
21/08/2011 20:51
הי,
אני מאוד שמחה לשמוע שעזרנו לך ושאת רואה שיפור בהרדמות :-)
חסר לי המון מידע על מנת שאוכל לדעת מהן הסיבות בגללן הוא מתעורר בלילה.
אציין ששיניים יכולות להפריע בן לילה אחד לשלושה לא מעבר לכך. בגיל זה כבר לא אמור להיות גזים וגם לא רעב.
ככל הנראה לבנך יש איזושהיא תלות שהוא זקוק לה כדי להירדם (בקבוק/מוצץ/ידיים וכדומה). או שהוא הולך לישון מאוד עייף.
כדי שאוכל לתת לך מענה מדוייק יותר היתי ממליצה לך ליצור איתנו קשר טלפוני.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. תודה רבה! לאיזה טלפון להתקשר? (ל"ת)
22/08/2011 10:25
מאת: אורח/ת
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB