פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3בן 9 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יחד עם זאת, בעיית ההתעוררויות שלו בלילה לא נפתרה. מרגע שנרדם (בערך ב 20:00) הוא מתעורר פעמים רבות (8-9). בשעות הראשונות בדרך כלל כיוון שזחל(מתוך שינה?) ונתקל בדופן המיטה. לאחר מכן מתעורר מסיבות לא ברורות (רעב, שיניים, גזים). לרוב כאשר מתעורר הוא נעמד במיטה, וכיוון שעדיין לא יודע לרדת, הוא לא חוזר לישון לבד. פעמים רבות כאשר כבר חזר לישון, הוא מתעורר כעבור דקות ספורות. בקיצור- הלילות לא לילות למרות ההישג הנפלא (אציין כי עד גיל 6 חודשים היה נרדם בעצמו וישן עד כ 11 שעות בלילה, אך נאלצנו להכניסו למיטתנו לתקופת מה, ומאז כל הבלאגן). מה עושים?
אני מאוד שמחה לשמוע שעזרנו לך ושאת רואה שיפור בהרדמות :-)
חסר לי המון מידע על מנת שאוכל לדעת מהן הסיבות בגללן הוא מתעורר בלילה.
אציין ששיניים יכולות להפריע בן לילה אחד לשלושה לא מעבר לכך. בגיל זה כבר לא אמור להיות גזים וגם לא רעב.
ככל הנראה לבנך יש איזושהיא תלות שהוא זקוק לה כדי להירדם (בקבוק/מוצץ/ידיים וכדומה). או שהוא הולך לישון מאוד עייף.
כדי שאוכל לתת לך מענה מדוייק יותר היתי ממליצה לך ליצור איתנו קשר טלפוני.
1. בן 9 חודשים
21/08/2011 12:55
לפני כחודש המלצתן לי על שיטה באמצעותה לימדתי את בני להירדם לבד. עקבתי אחר השלבים ולפני מספר ימים החל בני להירדם בעצמו. תודה לכן על כך! יחד עם זאת, בעיית ההתעוררויות שלו בלילה לא נפתרה. מרגע שנרדם (בערך ב 20:00) הוא מתעורר פעמים רבות (8-9). בשעות הראשונות בדרך כלל כיוון שזחל(מתוך שינה?) ונתקל בדופן המיטה. לאחר מכן מתעורר מסיבות לא ברורות (רעב, שיניים, גזים). לרוב כאשר מתעורר הוא נעמד במיטה, וכיוון שעדיין לא יודע לרדת, הוא לא חוזר לישון לבד. פעמים רבות כאשר כבר חזר לישון, הוא מתעורר כעבור דקות ספורות. בקיצור- הלילות לא לילות למרות ההישג הנפלא (אציין כי עד גיל 6 חודשים היה נרדם בעצמו וישן עד כ 11 שעות בלילה, אך נאלצנו להכניסו למיטתנו לתקופת מה, ומאז כל הבלאגן). מה עושים?
מאת: אורח/ת
2. בן 9 חודשים
21/08/2011 20:51
הי,אני מאוד שמחה לשמוע שעזרנו לך ושאת רואה שיפור בהרדמות :-)
חסר לי המון מידע על מנת שאוכל לדעת מהן הסיבות בגללן הוא מתעורר בלילה.
אציין ששיניים יכולות להפריע בן לילה אחד לשלושה לא מעבר לכך. בגיל זה כבר לא אמור להיות גזים וגם לא רעב.
ככל הנראה לבנך יש איזושהיא תלות שהוא זקוק לה כדי להירדם (בקבוק/מוצץ/ידיים וכדומה). או שהוא הולך לישון מאוד עייף.
כדי שאוכל לתת לך מענה מדוייק יותר היתי ממליצה לך ליצור איתנו קשר טלפוני.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

3. תודה רבה! לאיזה טלפון להתקשר? (ל"ת)
22/08/2011 10:25
מאת: אורח/ת