פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שינוי בהרגלי השינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן 3 וחצי חודשים, עד היום הרגלי השינה שלו היו דיי קבועיים: הולך לישון בין 19 ל-20 מתעורר בסביבות 3:00 להאכלה וחוזר לישון עד 5:30-6:00.
בימים האחרונים הוא מתעורר כל שעתיים-שעתיים וחצי לאכול מהרגע שהוא הולך לישון, זה דיי גומר אותנו
אם פעם גם שינת הצהריים שלו היתה 3-4 שעות בלי התעוררות בכלל, בימים האחרונים הוא מתעורר גם בצהריים לאכול, עושה רעשים מדיי פעם
אין לי מושג ממה זה נובע ואיך מחזירים אותו למצב הקודם..
אשמח לקבל עזרה בהקדם
תודה מהאמא העייפה
אני מאוד מבינה את העייפות, זה לא פשוט להיות הרבה לילות ללא שינה איכותית.
האם גם בשעות העירות הוא אוכל יותר בימים האחרונים? במידה וכן ייתכן ומדובר בקפיצת גדילה ואם אין לבנך גורמי תלות חיצוניים כאשר היא תחלוף הלילות יחזרו להיות כמו קודם.
במידה ולא ייתכן כי בנך תלוי באוכל בכדי להירדם וכרגע את חווה מצב שאנו קוראים לו "עמידות" כלומר, מה שעבד קודם אינו עובד כבר וזה מתבטא בהרדמות ארוכות יותר, יקיצות תכופות בלילה וחלונות עירות (מצב בו התינוק ער למעלה מחצי שעה).
במידה וזה המקרה, בכדי שבנך יחזור לישון לילות טובים, אני ממליצה לך להתחיל בהדרגה ללמדו להירדם עצמאית בלי בקבוק ובשלב הראשוני, כשהוא מקבל בקבוק בלילה, מנעי ממנו "להירדם עליו".
חשוב לי לציין שבגיל זה בנך עדיין זקוק לפעמים לעזרה שלך להרדמה ועדיין זקוק לאוכל בלילה.
מגיל 5 חודשים אפשר לצפות ממנו להרדם באופן עצמאי ולישון לילות רצופים ללא אוכל.
1. שינוי בהרגלי השינה
23/08/2011 17:37
היי,בני בן 3 וחצי חודשים, עד היום הרגלי השינה שלו היו דיי קבועיים: הולך לישון בין 19 ל-20 מתעורר בסביבות 3:00 להאכלה וחוזר לישון עד 5:30-6:00.
בימים האחרונים הוא מתעורר כל שעתיים-שעתיים וחצי לאכול מהרגע שהוא הולך לישון, זה דיי גומר אותנו
אם פעם גם שינת הצהריים שלו היתה 3-4 שעות בלי התעוררות בכלל, בימים האחרונים הוא מתעורר גם בצהריים לאכול, עושה רעשים מדיי פעם
אין לי מושג ממה זה נובע ואיך מחזירים אותו למצב הקודם..
אשמח לקבל עזרה בהקדם
תודה מהאמא העייפה
מאת: אורח/ת
2. שינוי בהרגלי שינה
24/08/2011 22:19
הי,אני מאוד מבינה את העייפות, זה לא פשוט להיות הרבה לילות ללא שינה איכותית.
האם גם בשעות העירות הוא אוכל יותר בימים האחרונים? במידה וכן ייתכן ומדובר בקפיצת גדילה ואם אין לבנך גורמי תלות חיצוניים כאשר היא תחלוף הלילות יחזרו להיות כמו קודם.
במידה ולא ייתכן כי בנך תלוי באוכל בכדי להירדם וכרגע את חווה מצב שאנו קוראים לו "עמידות" כלומר, מה שעבד קודם אינו עובד כבר וזה מתבטא בהרדמות ארוכות יותר, יקיצות תכופות בלילה וחלונות עירות (מצב בו התינוק ער למעלה מחצי שעה).
במידה וזה המקרה, בכדי שבנך יחזור לישון לילות טובים, אני ממליצה לך להתחיל בהדרגה ללמדו להירדם עצמאית בלי בקבוק ובשלב הראשוני, כשהוא מקבל בקבוק בלילה, מנעי ממנו "להירדם עליו".
חשוב לי לציין שבגיל זה בנך עדיין זקוק לפעמים לעזרה שלך להרדמה ועדיין זקוק לאוכל בלילה.
מגיל 5 חודשים אפשר לצפות ממנו להרדם באופן עצמאי ולישון לילות רצופים ללא אוכל.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום