פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בעיות שינה לבן 8 חודשים - זקוקה לעזרה!!!
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבן שלי ישן עד לפני שבוע לילה עם התעוררות פעם ולפעמים פעמיים לאכילה וחזרה לישון עד 6:30 בבוקר (משעה 8 בערב). בשבוע האחרון כחצי שעה לאחר הירדמות ב-8 מתעורר בבכי אנו מרגיעים אותו חוזר לישון ושוב קם בבכי כעבור חצי- שעה / שעה. מאחר והקימות ממשיכות לאורך זמן אנו הנחנו כי מדובר בכאבי שיניים או מהעובדה שהוא מצונן ונתנו (כבר 4 לילות ברציפות) אקמולי בסביבות 12 בלילה. בעקבות כך מצליח לישון ברציפות כשעתיים קם לאכול וחוזר לישון שוב ברציפות ל-3 שעות. אנו עייפים ותשושים אך יותר מכל מוטרדים מהתופעה הזו. אין לו חום ובמשך היום הוא אוכל סביר ובמצב רוח טוב. ממה יכול לנבוע חוסר השקט הזה בלילה ואיך ניתן לעזור לו?
אודה מאוד לעצה
צריך לבדוק האם בנך נרדם לבד או לא כיוון שאם הוא נרדם עם עזרה וכך גם היה עד השבוע האחרון אז כנראה הוא פיתח "עמידות" כלומר העזרה הזו כבר לא משפיעה עליו ולכן יש התעוררויות תכופות יותר, זו תופעה ידועה, אז ראשית אני מציעה ללמד אותו להירדם עצמאית, ודבר שני שאני ממליצה לבדוק זה את טקס השינה, חשוב שהוא יהיה קבוע ורצוף ובלי זמני משחק באמצע.
בהצלחה,
גנית
1. בעיות שינה לבן 8 חודשים - זקוקה לעזרה!!!
05/11/2009 23:33
שלום,הבן שלי ישן עד לפני שבוע לילה עם התעוררות פעם ולפעמים פעמיים לאכילה וחזרה לישון עד 6:30 בבוקר (משעה 8 בערב). בשבוע האחרון כחצי שעה לאחר הירדמות ב-8 מתעורר בבכי אנו מרגיעים אותו חוזר לישון ושוב קם בבכי כעבור חצי- שעה / שעה. מאחר והקימות ממשיכות לאורך זמן אנו הנחנו כי מדובר בכאבי שיניים או מהעובדה שהוא מצונן ונתנו (כבר 4 לילות ברציפות) אקמולי בסביבות 12 בלילה. בעקבות כך מצליח לישון ברציפות כשעתיים קם לאכול וחוזר לישון שוב ברציפות ל-3 שעות. אנו עייפים ותשושים אך יותר מכל מוטרדים מהתופעה הזו. אין לו חום ובמשך היום הוא אוכל סביר ובמצב רוח טוב. ממה יכול לנבוע חוסר השקט הזה בלילה ואיך ניתן לעזור לו?
אודה מאוד לעצה
מאת: אורח/ת
2. בן 8 חודשים
06/11/2009 8:21
הי,צריך לבדוק האם בנך נרדם לבד או לא כיוון שאם הוא נרדם עם עזרה וכך גם היה עד השבוע האחרון אז כנראה הוא פיתח "עמידות" כלומר העזרה הזו כבר לא משפיעה עליו ולכן יש התעוררויות תכופות יותר, זו תופעה ידועה, אז ראשית אני מציעה ללמד אותו להירדם עצמאית, ודבר שני שאני ממליצה לבדוק זה את טקס השינה, חשוב שהוא יהיה קבוע ורצוף ובלי זמני משחק באמצע.
בהצלחה,
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה