פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3האכלה בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בשבועיים האחרונים הוא פתאום מתעורר המון. לעיתים ניתן להחזירו לישון ע"י מוצץ או קצת מגע, לפעמים דרוש נדנוד המיטה, ואם זה לא עובד אני מאכילה אותו (ציצי).
הבעיה היא שיש גם מקרים שלוקח לו מלא זמן לחזור לישון, הוא עושה רושם של נרדם, ואז בדיוק כשאני נכנסת למיטה הוא שוב מתעורר, ויכול להיות ככה גם שעה.
יש לי רושם שההאכלה בלילה לא עושה לו טוב. בדרך כלל אחרי האוכל הוא גם עושה קקי, ואז הוא גם מתעורר מזה.
ההגיון שלי אומר שאם כבר בגיל 3 חודשים הוא ישן לילות שלמים, אז כניראה כבר אין לו צורך פיזי באוכל בלילה.
האם זה נכון? איך אני יכולה לדעת בוודאות אם הוא זקוק לאוכל בלילה או שאפשר כבר להתחיל להרגיל אותו שלא להתעורר לאוכל?
ההגיון שלך מאוד נכון.
רוב התינוקות מגיל 6 חודשים תינוקות מסוגלים לישון לילות שלמים ללא אוכל. במידה ובנך מתפתח בצורה תקינה והיה ישן בגיל 3 חודשים ללא אוכל סביר להניח שגם עכשיו הוא מסוגל לכך.
את יכולה בצורה הדרגתית להתחיל לרווח לו בין הארוחות והוריד לו ארוחות וכך להגיע לגיל 6 חודשים ללא ארוחות בלילה.
1. האכלה בלילה
03/10/2011 13:23
בני בן 5 וחצי חודשים. כבר בגיל 3 חודשים בערך הוא ישן לילות שלמים, כלומר בין 10-12 שעות רצופות...בשבועיים האחרונים הוא פתאום מתעורר המון. לעיתים ניתן להחזירו לישון ע"י מוצץ או קצת מגע, לפעמים דרוש נדנוד המיטה, ואם זה לא עובד אני מאכילה אותו (ציצי).
הבעיה היא שיש גם מקרים שלוקח לו מלא זמן לחזור לישון, הוא עושה רושם של נרדם, ואז בדיוק כשאני נכנסת למיטה הוא שוב מתעורר, ויכול להיות ככה גם שעה.
יש לי רושם שההאכלה בלילה לא עושה לו טוב. בדרך כלל אחרי האוכל הוא גם עושה קקי, ואז הוא גם מתעורר מזה.
ההגיון שלי אומר שאם כבר בגיל 3 חודשים הוא ישן לילות שלמים, אז כניראה כבר אין לו צורך פיזי באוכל בלילה.
האם זה נכון? איך אני יכולה לדעת בוודאות אם הוא זקוק לאוכל בלילה או שאפשר כבר להתחיל להרגיל אותו שלא להתעורר לאוכל?
מאת: אורח/ת
2. האכלה בלילה
05/10/2011 15:45
הי,ההגיון שלך מאוד נכון.
רוב התינוקות מגיל 6 חודשים תינוקות מסוגלים לישון לילות שלמים ללא אוכל. במידה ובנך מתפתח בצורה תקינה והיה ישן בגיל 3 חודשים ללא אוכל סביר להניח שגם עכשיו הוא מסוגל לכך.
את יכולה בצורה הדרגתית להתחיל לרווח לו בין הארוחות והוריד לו ארוחות וכך להגיע לגיל 6 חודשים ללא ארוחות בלילה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום