פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3בן 7 חודשים שלא נרדם
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבן שלי בן 7 חודשים. נרדם רק על הידיים והכדור גם בלילה וגם במשך היום. נרדם ב 8 לאחר אמבטיה והקפצה על הכדור ואז מתעורר כל שעתיים ונרדם רק עם הנקה. ניסינו את שיטת הרם הורד ולא הצלחנו. מה עושים?
אני בהחלט יכולה להבין את הקושי והתסכול. זה לא פשוט להיות כל כך הרבה זמן ללא שעות שינה איכותיות, אין ספק שזה משפיע עלייך, על סביבתך וכמובן על בנך.
הקשר בין ההרדמה לבין היקיצות בלילה הוא אדוק, כיוון שבנך נרדם רק על הידים בתחילת הלילה זהו הגורם תלות לו הוא זקוק בכדי להירדם, בכל פעם שמתעורר במהלך הלילה, הוא זקוק לאותו גורם בכדי להירדם שוב.
ההתעוררויות בלילה הן אינן הבעיה, אחרי שמסתיים מחזור שינה ישנה יקיצה ספונטאנית קצרצרה לכולנו, אנחנו, שיודעים להירדם לבד, מסתובבים לצד השני וחוזרים לישון מבלי להיות מודעים לכך. תינוק שאינו יודע להירדם לבד ותלוי בגורם תלות חיצוני (ידיים, למשל) זקוק בכל יקיצה כזו לאותם התנאים אליהם הורגל בתחילת הלילה.
כאשר בנך ילמד להירדם ללא שום גורם תלות חיצוני השינה שלו תהיה איכותית יותר, עמוקה יותר ורציפה יותר וכמובן יהיה מאושר יותר ויקבל הורים עירניים ומאושרים יותר.
1. בן 7 חודשים שלא נרדם
14/10/2011 20:45
היהבן שלי בן 7 חודשים. נרדם רק על הידיים והכדור גם בלילה וגם במשך היום. נרדם ב 8 לאחר אמבטיה והקפצה על הכדור ואז מתעורר כל שעתיים ונרדם רק עם הנקה. ניסינו את שיטת הרם הורד ולא הצלחנו. מה עושים?
מאת: אורח/ת
2. הירדמות עצמאית
14/10/2011 21:56
היי,אני בהחלט יכולה להבין את הקושי והתסכול. זה לא פשוט להיות כל כך הרבה זמן ללא שעות שינה איכותיות, אין ספק שזה משפיע עלייך, על סביבתך וכמובן על בנך.
הקשר בין ההרדמה לבין היקיצות בלילה הוא אדוק, כיוון שבנך נרדם רק על הידים בתחילת הלילה זהו הגורם תלות לו הוא זקוק בכדי להירדם, בכל פעם שמתעורר במהלך הלילה, הוא זקוק לאותו גורם בכדי להירדם שוב.
ההתעוררויות בלילה הן אינן הבעיה, אחרי שמסתיים מחזור שינה ישנה יקיצה ספונטאנית קצרצרה לכולנו, אנחנו, שיודעים להירדם לבד, מסתובבים לצד השני וחוזרים לישון מבלי להיות מודעים לכך. תינוק שאינו יודע להירדם לבד ותלוי בגורם תלות חיצוני (ידיים, למשל) זקוק בכל יקיצה כזו לאותם התנאים אליהם הורגל בתחילת הלילה.
כאשר בנך ילמד להירדם ללא שום גורם תלות חיצוני השינה שלו תהיה איכותית יותר, עמוקה יותר ורציפה יותר וכמובן יהיה מאושר יותר ויקבל הורים עירניים ומאושרים יותר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום