שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה
22/10/2011 20:05
שלום שמי מאיה ואני אימא לאושר בת ה 5 וחצי חודשים
אושר נרדמת לעיתים ב9 אחרי ארוחת לילה ולפעמים ב11 12 בלילה וגם שהיא נרדמת היא מתעוררת בלילה ונראה כאילו משהו מציק לה אני הופכת אותה על הבטן והיא נרדמת ולאחר שעה או שעה וחצי שוב הופכת אותה על הגב כך כול לילה כול הלילה מה אפשר לעשות חשוב לציין שאושר לא בגן היא איתי בבית
מאת: gomaya26
2. שינה
23/10/2011 21:33
הי מאיה,
שנות ההשכבה המומלצות בגיל זה הן עד השעה 20:00 לכל המאוחר.
אושר נרדמת מאוד מאוחר והיא נרדמת כשהיא כבר בעייפות יתר. עייפות יתר מקשה בהרדמות והן לרוב קשות יותר (מלוות בהרבה בכי) וארוכות יותר, בנוסף, השינה אינה איכותית ועם הרבה יקיצות ולפעמים זה גורם גם ליקיצה מאוד מוקדמת לתחילת היום.
שימי לב לסימני העייפות של אושר והשכיבי אותה לישון שאת מזהה אותם (בגיל זה שנת לילה יכולה להתחיל גם בשעה שש וחצי). עשי טקס שינה קבוע וברור והשכיבי במיטה. עיתוי נכון של שעת ההרדמה יכול להקל מאוד. דאגי גם שהיא תישן טוב בבוקר וכך תגיע ללילה גם פחות עיפה.
בנוגע לשינוי התנוחה. חשוב שאושר תדע להירדם בכל תנוחה שהיא נמצאת בה כדי שלא תצטרכי במהלך הלילה לקום אליה בכל פעם שהיא מתהפכת. לכן, אפשרי לה ללמוד להירדם מבלי להפוך אותה. (כלומר, שתדע להירדם גם על הגב).
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד