פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרדמות לבד בבן שנתיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני אמא לילד מקסים בן שנתיים וחודשיים. עם חזרתי לעבודה כשהיה בן 9 חודשים בהדרגה בני עבר לישון איתנו במיטה כיוון שהתקשתי לקום ולהניק אותו במיטתו. לאחרונה עברנו דירה והוא עבר לחדר ומיטה משלו. עם זאת כיוון שהתרגל לישון איתנו הוא עדיין קורא לנו כל לילה ללכת לישון איתו וטקס השינה מתארך והופך למיגע. הייתי רוצה בשלב הזה ללמד אותו להרדם בכוחות עצמו מה שיקל מאוד על חיינו ולדעתי ישפר גם את איכות השינה שלו. אינני יודעת כיצד להתחיל כיוון שכל ניסיון לעזוב את החדר כרוך בצעקות ובכי שאינם נרגעים גם כעבור זמן. אשמח לתגובתכם.
תודה מראש, ליטל.
לימוד הרדמות עצמאית זה תהליך הדרגתי, כרגע בנך עדיין צריך אתכם ואינו בשל ליציאה שלכם מהחדר.
כמובן ששינה רצופה היא חשובה מאוד גם עבור ההתפתחות שלו וגם עבורכם ולכן זה בהחלט חשוב.
כדי ללמד אותו להירדם בצורה עצמאית בצורה הדרגתית תחילה המשיכו להיות איתו בחדר ותנו לו מגע שיעזור לו להירדם ולאט לאט תוכלו לנתק את המגע ובהדרגה לצאת מהחדר.
אני ממליצה לך בנוסף לפנות למרכז לילה טוב ולדבר עם יועצת שינה על תהליך שינה (את מוזמנת כמובן גם לפנות אלי :-)
1. הרדמות לבד בבן שנתיים
01/11/2011 14:03
שלום,אני אמא לילד מקסים בן שנתיים וחודשיים. עם חזרתי לעבודה כשהיה בן 9 חודשים בהדרגה בני עבר לישון איתנו במיטה כיוון שהתקשתי לקום ולהניק אותו במיטתו. לאחרונה עברנו דירה והוא עבר לחדר ומיטה משלו. עם זאת כיוון שהתרגל לישון איתנו הוא עדיין קורא לנו כל לילה ללכת לישון איתו וטקס השינה מתארך והופך למיגע. הייתי רוצה בשלב הזה ללמד אותו להרדם בכוחות עצמו מה שיקל מאוד על חיינו ולדעתי ישפר גם את איכות השינה שלו. אינני יודעת כיצד להתחיל כיוון שכל ניסיון לעזוב את החדר כרוך בצעקות ובכי שאינם נרגעים גם כעבור זמן. אשמח לתגובתכם.
תודה מראש, ליטל.
מאת: אורח/ת
2. תהליך שינה
02/11/2011 21:36
הי מיטל,לימוד הרדמות עצמאית זה תהליך הדרגתי, כרגע בנך עדיין צריך אתכם ואינו בשל ליציאה שלכם מהחדר.
כמובן ששינה רצופה היא חשובה מאוד גם עבור ההתפתחות שלו וגם עבורכם ולכן זה בהחלט חשוב.
כדי ללמד אותו להירדם בצורה עצמאית בצורה הדרגתית תחילה המשיכו להיות איתו בחדר ותנו לו מגע שיעזור לו להירדם ולאט לאט תוכלו לנתק את המגע ובהדרגה לצאת מהחדר.
אני ממליצה לך בנוסף לפנות למרכז לילה טוב ולדבר עם יועצת שינה על תהליך שינה (את מוזמנת כמובן גם לפנות אלי :-)
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום