מיואשת מהמצב - יקיצה מאוד מוקדמת

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. מיואשת מהמצב - יקיצה מאוד מוקדמת
03/11/2011 6:36
בני כמעט בן שנה, בד"כ ישן לילה שלם לאחר עבודה קשה ומתישה להרגיל אותו להירדם לבד. הבעיה היא שהוא קם ב-5 בבוקר ואפילו לפני ולא מוכן לחזור לישון. אני מתעקשת איתו עד שיחזור לישון וזה יכול לקחת שעתיים וחצי. אבל שום דבר לא עוזר, הוא ממשיך לקום פחות או יותר באותה השעה, למרות שאני מתעקשת איתו כמה ימים ברצף. מה עוד אפשר לעשות כדי לשנות את ההרגל הזה?
מאת: אורח/ת
2. יקיצה מוקדמת
03/11/2011 20:21
הי,

יקיצה בשעה כזו בבוקר היא אכן יקיצה מאוד קשה להרדמה וגם לנו לרוב מאוד קשה להתמודד איתה.
ראשית, כל הכבוד על ההתמודדות הזו של שעתיים וחצי! ושל מספר ימים ברצף.
כיוון שאיני מכירה לעומק את פרטי המקרה אוכל לתת מענה כללי:
לפעמים היקיצה הזו נובעת מעייפות יתר- השכיבו אותו לישון כשהוא מראה סימני עייפות.
ולפעמים היא קשורה לשינה קצרה מדי בשנות היום.
אם זה המצב, עבדי על כך שישן טוב יותר בשנות היום ושילך לישון מוקדם יותר (בהתאם לסימני עייפות), יחד עם ההתעקשות בבוקר (שתהיה כבר קלה יותר) סביר להניח שההרגל הזה יפסק.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד