פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3בן חצי שנה ישן מעט במהלך היום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן חצי שנה, ישן במהלך היום 3 פעמים - 45 דקות בכל פעם. איני מצליחה להרגיל אותו לישון יותר זמן. ניסיתי ללטף ולטפוח אבל כמעט תמיד הוא מתעורר ואז אני עושה לו הרם הורד שגם לא תמיד מצליח.
אני מקפידה לשים אותו לישון מייד עם סימני העייפות והוא יודע להירדם באופן עצמאי, אך למרות הכל מתעורר.
כיצד ניתן להאריך לו את השינה בכל זאת? הוא ישן על הגב עם מוצץ (אינו מתעורר כאשר המוצץ נופל).
תודה
כשילדים יודעים להרדים את עצמם לגמרי לבד גם בשנות היום, גם בלילה וגם במהלך הלילה, גם משך שנת היום אמורה להסתדר, כיוון שאיני מכירה את פרטי המקרה כי איני מלווה אתכם, אני לא יכולה לענות לך מפני שיכולות להיות סיבות שונות בגללן הוא ישן שינה קצרה.
יש כלים להתמודד עם שנות יום קצרות אבל כדי להפעיל אותם בצורה הנכונה אני צריכה להכיר את המקרה לפרטיו אחרת כל המאמץ יהיה לשווא כיוון שזה לא בטוח יעזור.
1. בן חצי שנה ישן מעט במהלך היום
04/11/2011 15:41
הי,בני בן חצי שנה, ישן במהלך היום 3 פעמים - 45 דקות בכל פעם. איני מצליחה להרגיל אותו לישון יותר זמן. ניסיתי ללטף ולטפוח אבל כמעט תמיד הוא מתעורר ואז אני עושה לו הרם הורד שגם לא תמיד מצליח.
אני מקפידה לשים אותו לישון מייד עם סימני העייפות והוא יודע להירדם באופן עצמאי, אך למרות הכל מתעורר.
כיצד ניתן להאריך לו את השינה בכל זאת? הוא ישן על הגב עם מוצץ (אינו מתעורר כאשר המוצץ נופל).
תודה
מאת: אורח/ת
2. שנת יום קצרה
06/11/2011 15:12
הי,כשילדים יודעים להרדים את עצמם לגמרי לבד גם בשנות היום, גם בלילה וגם במהלך הלילה, גם משך שנת היום אמורה להסתדר, כיוון שאיני מכירה את פרטי המקרה כי איני מלווה אתכם, אני לא יכולה לענות לך מפני שיכולות להיות סיבות שונות בגללן הוא ישן שינה קצרה.
יש כלים להתמודד עם שנות יום קצרות אבל כדי להפעיל אותם בצורה הנכונה אני צריכה להכיר את המקרה לפרטיו אחרת כל המאמץ יהיה לשווא כיוון שזה לא בטוח יעזור.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום