פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3לישון...
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת 3 וחצי חודשים..
ישנה לילות שלמים.(טפו טפו טפו :) )
הבעיה שלי היא במשך היום לעיתים ובעיקר כשאני מחוץ לבית..
בבית איכשהוא במשך היום אני מצליחה להרדים אותה יחסית מהר..אבל כשאני יוצאת החוצה יש לה קושי אמיתי לישון בעגלה..
חשוב לציין שמגיל צעיר היא ישנה על הבטן כי ראינו שעל הגב לא ישנה טוב והיא מעדיפה בטן. ולכן - בעגלה כנראה קשה לה יותר כי השינה היא על הגב..(זהו טיולון) למרות שהוא שוכב ל175 מעלות..אני לא מרגישה בנוח להשכיב אותה הבטן בטיולון.
כשאני יוצאת איתה לטייל אז בהתחלה הכל רגוע ואולי היא אפילו תירדם..אבל אחרי איזה שינ החטופה מאד היא תתעורר ולא ץירדם שוב..כשהיא תתעייף שוב היא תתחיל להתבכיין וזה קשה מאד להרדים אותה..אולי יש הצלחה על הידיים..ואז מחזירים לעגלה ולא תמיד זה מחזיק מעמד..
כנל כשאני יוצאת לבית של חברה - תמיד הבעיה מתחילה בזמן שהיא צריכה לישון..האם יש רעיונות?
תודה
טלי
אני שמחה לשמוע שלבתך יש הרגלי שינה טובים, ועכשיו חשוב לשמר אותם.
כדאי לאפשר לה כמה שיותר הזדמנויות להירדמות במיטה ופחות בעגלה ועל הידיים.
כמובן, חלק מהכיף בחופשת הלידה זה להסתובב בחוץ ואם יש חברות מה טוב, יחד עם זאת מומלץ שלפחות שינה אחת במשך היום תהיה בבית במיטה.
אצל חברה את יכולה להשתמש במיטת תינוק אם יש לה ואם לא אז מזרון קשיח על הרצפה.
כשאת נמצאת בחוץ את יכולה להיעזר במנשא בד, זה עוזר מאוד לתינוקות להירדם ולישון שינה עמוקה.
1. לישון...
07/11/2011 14:18
שלוםביתי בת 3 וחצי חודשים..
ישנה לילות שלמים.(טפו טפו טפו :) )
הבעיה שלי היא במשך היום לעיתים ובעיקר כשאני מחוץ לבית..
בבית איכשהוא במשך היום אני מצליחה להרדים אותה יחסית מהר..אבל כשאני יוצאת החוצה יש לה קושי אמיתי לישון בעגלה..
חשוב לציין שמגיל צעיר היא ישנה על הבטן כי ראינו שעל הגב לא ישנה טוב והיא מעדיפה בטן. ולכן - בעגלה כנראה קשה לה יותר כי השינה היא על הגב..(זהו טיולון) למרות שהוא שוכב ל175 מעלות..אני לא מרגישה בנוח להשכיב אותה הבטן בטיולון.
כשאני יוצאת איתה לטייל אז בהתחלה הכל רגוע ואולי היא אפילו תירדם..אבל אחרי איזה שינ החטופה מאד היא תתעורר ולא ץירדם שוב..כשהיא תתעייף שוב היא תתחיל להתבכיין וזה קשה מאד להרדים אותה..אולי יש הצלחה על הידיים..ואז מחזירים לעגלה ולא תמיד זה מחזיק מעמד..
כנל כשאני יוצאת לבית של חברה - תמיד הבעיה מתחילה בזמן שהיא צריכה לישון..האם יש רעיונות?
תודה
טלי
מאת: אורח/ת
2. לישון
07/11/2011 15:18
הי טלי,אני שמחה לשמוע שלבתך יש הרגלי שינה טובים, ועכשיו חשוב לשמר אותם.
כדאי לאפשר לה כמה שיותר הזדמנויות להירדמות במיטה ופחות בעגלה ועל הידיים.
כמובן, חלק מהכיף בחופשת הלידה זה להסתובב בחוץ ואם יש חברות מה טוב, יחד עם זאת מומלץ שלפחות שינה אחת במשך היום תהיה בבית במיטה.
אצל חברה את יכולה להשתמש במיטת תינוק אם יש לה ואם לא אז מזרון קשיח על הרצפה.
כשאת נמצאת בחוץ את יכולה להיעזר במנשא בד, זה עוזר מאוד לתינוקות להירדם ולישון שינה עמוקה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום