לישון...

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. לישון...
07/11/2011 14:18
שלום
ביתי בת 3 וחצי חודשים..
ישנה לילות שלמים.(טפו טפו טפו :) )
הבעיה שלי היא במשך היום לעיתים ובעיקר כשאני מחוץ לבית..
בבית איכשהוא במשך היום אני מצליחה להרדים אותה יחסית מהר..אבל כשאני יוצאת החוצה יש לה קושי אמיתי לישון בעגלה..
חשוב לציין שמגיל צעיר היא ישנה על הבטן כי ראינו שעל הגב לא ישנה טוב והיא מעדיפה בטן. ולכן - בעגלה כנראה קשה לה יותר כי השינה היא על הגב..(זהו טיולון) למרות שהוא שוכב ל175 מעלות..אני לא מרגישה בנוח להשכיב אותה הבטן בטיולון.
כשאני יוצאת איתה לטייל אז בהתחלה הכל רגוע ואולי היא אפילו תירדם..אבל אחרי איזה שינ החטופה מאד היא תתעורר ולא ץירדם שוב..כשהיא תתעייף שוב היא תתחיל להתבכיין וזה קשה מאד להרדים אותה..אולי יש הצלחה על הידיים..ואז מחזירים לעגלה ולא תמיד זה מחזיק מעמד..
כנל כשאני יוצאת לבית של חברה - תמיד הבעיה מתחילה בזמן שהיא צריכה לישון..האם יש רעיונות?
תודה
טלי
מאת: אורח/ת
2. לישון
07/11/2011 15:18
הי טלי,
אני שמחה לשמוע שלבתך יש הרגלי שינה טובים, ועכשיו חשוב לשמר אותם.
כדאי לאפשר לה כמה שיותר הזדמנויות להירדמות במיטה ופחות בעגלה ועל הידיים.
כמובן, חלק מהכיף בחופשת הלידה זה להסתובב בחוץ ואם יש חברות מה טוב, יחד עם זאת מומלץ שלפחות שינה אחת במשך היום תהיה בבית במיטה.
אצל חברה את יכולה להשתמש במיטת תינוק אם יש לה ואם לא אז מזרון קשיח על הרצפה.
כשאת נמצאת בחוץ את יכולה להיעזר במנשא בד, זה עוזר מאוד לתינוקות להירדם ולישון שינה עמוקה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד