יקיצה ליילית בת שנה וחודש

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. יקיצה ליילית בת שנה וחודש
10/11/2011 13:49
היי, הילדה שלי בת שנה וחודש רגילה להרדם לבד במיטה ללא כל עזרתנו או עזרת בקבוק, בכל זאת היא עדיין קמה באמצע הלילה לבקבוק ואז חוזרת לישון ואם לא מביאים לא את הבקבוק אז היא מתחילה לצעוק או לבכות עד שאנחנו מביאים לה את הבקבוק.וכמובן שנביא לה כי אנחנו עייפים עובדים ורוצים להמשיך לישון כמה שיותר מהר.
האם יש עצה איך להפסיק את האכילה בלילה?
זה מאוד יעזור לי כי ההתעוררות הזאת בלילה יכולה להגיע לכמה פעמים וזה מאוד מעייף ומתיש למהלך היום.
מאת: אורח/ת
2. אכילה בלילה
10/11/2011 19:47
הירדמות עצמאית היא הירדמות ללא עזרה גם בתחילת הלילה גם במהלך הלילה וגם בשנות היום.
במידה ובתך נרדמת ביקיצות בלילה עם הבקבוק אז היא מקשרת בין האוכל לשינה ואז צריך לנתק את ההקשר הזה וסביר להניח שבתך תוותר לבד על חלק מהארוחות והיקיצות יפחתו ואז תוכלי באופן יזום להוריד לה את כל הארוחות.
במידה והיא אינה נרדמת עם האוכל את יכולה בצורה יזומה והדרגתית לדחות לה את האוכל כל פעם בשעה וכך להוריד את הארוחות בלילה.
כאשר את רוצה להרדים אותה ללא אוכל, סביר להניח שהיא תבכה בהתחלה, תני לה מענה מלא לבכי (כלומר, גשי אליה, חבקי אותה תני לה את האהבה וההבנה שלך) וכשהיא נרגעת צאי מהחדר. (בימים הראשונים יהיו הרבה כניסות ויציאות אך בהדרגה לאחר כ- 3-4 לילות היא פחות תבכה עד שלא תבכה בכלל ותפסיק להתעורר).

בהצלחה :-)
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד