תינוק בן 4 חודשים..

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוק בן 4 חודשים..
14/11/2011 20:39
שלום בני בן 4 חודשים פשוט לא ישן .. כל המאמצים שאני עושה ביום ובלילה כדי שיישן פשוט לא עוזרים. מדובר בתינוק בריא וחייכן במשך היום. נרדם רק על הידיים ואיך שאני מעבירה אותו למיטה הוא מתעורר בצעקות!!! ככה זה יכול לחזור על עצמו 10 פעמים. לפעמים מהיאוש אניי פשוט משאירה אותו שיבכה במיטה עד שהוא נרדם ( אני יודעת שזה נוראי ) הוכ עובר טקס שינה לפי הספר, אבל כלום לא עוזר אני כבר לא יודעת איך להרדים אותו ... תודה רבה.
מאת: אורח/ת
2. הרדמה
15/11/2011 13:27
הי,
אני מבינה את התסכול, זה בהחלט נשמע לא פשוט.
זה מצויין שאת עושה לו טקס שינה המשיכי עם זה, בנוסף, גם במשך היום מומלץ לפני ההרדמה להקדיש כ-5 דקות להירגעות (להחשיך את החדר, לשיר או משהו שיביא את בנך לרגיעה) ואז להניח במיטה.
התעוררות בצרחות נובעת מכמה סיבות האחת- עייפות. בנך מתעורר אך הוא מאוד עייף וקשה לו להירדם לכן הוא מגיב בבכי.
השנייה- התעוררות לא באותו מקום בו הוא נרדם. וזה מתחבר לכך שהוא נרדם על הידיים ומתעורר במיטה, קשה לו להבין איך הוא הגיע לשם.
אני ממליצה להתחיל להרדים אותו במיטתו. תחילה עשי זאת כשאת יושבת לידו ונותנת לו מגע (ליטוף, טפיחות וכו) עד שהוא נרדם. בהדרגה כשהוא יסתגל לזה תוכלי להפסיק את המגע ואת הנוכחות שלך בחדר. את אותה צורת הרדמה עשי גם ביום.
תמיד היעני לבכי שלו, את רוצה להכיר לו את המיטה כמקום חיובי ונעים ולכן, בכל פעם שהוא בוכה הרימי על הידיים וכשהוא רגוע החזירי למיטה והמשיכי עם המגע עד שהוא נרדם.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד