התפתחות אצל בן 5 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. התפתחות אצל בן 5 חודשים
15/11/2011 17:03
שלום רב,
בני בן ה-5 חודשים עבר איתי כעת חודשיים קשים של טיפול באימי ז"ל.
הוא היה בעיקר בעגלה, בטיולון.
1. התפתחות- הוא מאוד תיקשורתי וחייכן. תופס צעצוע הן על הגב והן על הבטן. לא מתהפך כלל, אבל שוכב על הבטן חופשי, בעיקר על מרפקים לעיתים מתרומם לכפות הידיים. כאמור יודע לתפוז צעצו ולאכול אותו. מכניס ידיים לפה. קודם גם היה שוכב על הגב ונשכב הצידה אך הפסיק עם זה.
2. שינה- הוא ישן דיי הרבה במהלך היום, ממוצע של 1 שעה כל 3 שעות.
הוא מסיים את היום בסביבות 7-8 ומתעורר ב2-3 לארוחה ראשונה ואז 4-5 ארוחה שנייה ואז 6-7 מסיימים את הלילה.

הוא יונק בלבד.

האם ההתפתחות שלו נורמלית וידע להשלים את החסר?
האם השינה שלו סבירה או שישן יותר מידי?

תודה מראש,
מאת: אורח/ת
2. שינה של תינוק בן 5 חודשים
16/11/2011 17:40
הי,

הפורום הזה עוסק בשינה ולכן אוכל לענות לך על זה.

תינוק בן 5 חודשים זקוק בממוצע ל- 15 שעות ביממה.( כ-11 שעות בלילה והשאר ביום), שנת יום כדאי שתיהיה מינימום שעה כדי לוודא שהוא ישן מחזור שינה מלא.
בגיל זה הוא מסוגל מבחינה פיסיולוגית לישון לילה רצוף.

(לגבי ההתפתחות שלו את מוזמנת לפנות אלי במייל פרטי או לפנות לפורום שעוסק בהתפתחות תינוקות)
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד