תינוקת בת 8 חודשים שמתעוררת בלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוקת בת 8 חודשים שמתעוררת בלילה
24/11/2011 17:09
שלום רב,

יש לי ילדה בת 8 חודשים שנכנסה למשפחתון לפני כחודש ובעקבות כך הפסקתי להניק אותה מהנקה מלאה ל1-2 פעמים ביום הנקה.
בשבועיים האחרונים היא מתעוררת בלילה, מקבלת לאכול וכשהיא נרדמת אני שמה אותה במיטה והיא מתעוררת מבכי ורוצה להשאר בידיים שלי.
כך גם בלילה היא נרדמת בידיים שלי וכאני שמה אותה במיטה היא מתעוררת.
בנוסף רציתי לבקש אצות איך להרגיל את הנסיכה שלי ליהרדם לבד במיטה ולא בידיים של אמא ואבא. ניסינו מס' פעמים לשים אותה במיטה, אך היא לא הפסיקה לבכות כצי שעה והייאשנו.

אשמח לתגובתכם,

תהילה
מאת: תהילה
2. תהליך שינה
24/11/2011 20:32
הי תהילה,
תהליך למידה של הירדמות עצמאית הוא לא פשוט ולרוב מלווה בתחילתו בבכי. ככל שתהיו עיקביים ונחושים יותר כך המסר שיעבור לבתכם יהיה ברור ומובן לה יותר ויהיה לה קל יותר להסתגל לשגרה חדשה.
התחילי בכך שכשהיא רגועה תניחי אותה במיטה, שבי לידה ותני לה מגע רצוף עד שהיא נרדמת. בכל פעם שהיא בוכה הרימי על הידיים וכשהיא נרגעת החזירי למיטה והמשיכי עם המגע. אכן, בלילות הראשונים זה יקח יותר זמן אך כאמור, ככל שתתמידו בזה היא תסתגל מהר יותר והבכי יפחת. כשהיא כבר לא תבכה תוכלי באופן הדרגתי להפחית את המגע והנוכחות שלך בחדר.
בנוסף, מומלץ לנתק את הקשר בן האוכל לשינה כך שהיא תאכל רק לצורך הזנה. לרוב כשהקשר מנותק תינוקות מורידים בעצמם את הארוחות ובמידה ולא אפשר לעשות זאת בצורה יזומה.
יועצת שינה שתלווה אתכם בזמן התהליך תוכל להנחות אתכם ולעזור לכם מקרוב.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד