פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת 8 חודשים שמתעוררת בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי ילדה בת 8 חודשים שנכנסה למשפחתון לפני כחודש ובעקבות כך הפסקתי להניק אותה מהנקה מלאה ל1-2 פעמים ביום הנקה.
בשבועיים האחרונים היא מתעוררת בלילה, מקבלת לאכול וכשהיא נרדמת אני שמה אותה במיטה והיא מתעוררת מבכי ורוצה להשאר בידיים שלי.
כך גם בלילה היא נרדמת בידיים שלי וכאני שמה אותה במיטה היא מתעוררת.
בנוסף רציתי לבקש אצות איך להרגיל את הנסיכה שלי ליהרדם לבד במיטה ולא בידיים של אמא ואבא. ניסינו מס' פעמים לשים אותה במיטה, אך היא לא הפסיקה לבכות כצי שעה והייאשנו.
אשמח לתגובתכם,
תהילה
תהליך למידה של הירדמות עצמאית הוא לא פשוט ולרוב מלווה בתחילתו בבכי. ככל שתהיו עיקביים ונחושים יותר כך המסר שיעבור לבתכם יהיה ברור ומובן לה יותר ויהיה לה קל יותר להסתגל לשגרה חדשה.
התחילי בכך שכשהיא רגועה תניחי אותה במיטה, שבי לידה ותני לה מגע רצוף עד שהיא נרדמת. בכל פעם שהיא בוכה הרימי על הידיים וכשהיא נרגעת החזירי למיטה והמשיכי עם המגע. אכן, בלילות הראשונים זה יקח יותר זמן אך כאמור, ככל שתתמידו בזה היא תסתגל מהר יותר והבכי יפחת. כשהיא כבר לא תבכה תוכלי באופן הדרגתי להפחית את המגע והנוכחות שלך בחדר.
בנוסף, מומלץ לנתק את הקשר בן האוכל לשינה כך שהיא תאכל רק לצורך הזנה. לרוב כשהקשר מנותק תינוקות מורידים בעצמם את הארוחות ובמידה ולא אפשר לעשות זאת בצורה יזומה.
יועצת שינה שתלווה אתכם בזמן התהליך תוכל להנחות אתכם ולעזור לכם מקרוב.
1. תינוקת בת 8 חודשים שמתעוררת בלילה
24/11/2011 17:09
שלום רב,יש לי ילדה בת 8 חודשים שנכנסה למשפחתון לפני כחודש ובעקבות כך הפסקתי להניק אותה מהנקה מלאה ל1-2 פעמים ביום הנקה.
בשבועיים האחרונים היא מתעוררת בלילה, מקבלת לאכול וכשהיא נרדמת אני שמה אותה במיטה והיא מתעוררת מבכי ורוצה להשאר בידיים שלי.
כך גם בלילה היא נרדמת בידיים שלי וכאני שמה אותה במיטה היא מתעוררת.
בנוסף רציתי לבקש אצות איך להרגיל את הנסיכה שלי ליהרדם לבד במיטה ולא בידיים של אמא ואבא. ניסינו מס' פעמים לשים אותה במיטה, אך היא לא הפסיקה לבכות כצי שעה והייאשנו.
אשמח לתגובתכם,
תהילה
מאת: תהילה
2. תהליך שינה
24/11/2011 20:32
הי תהילה,תהליך למידה של הירדמות עצמאית הוא לא פשוט ולרוב מלווה בתחילתו בבכי. ככל שתהיו עיקביים ונחושים יותר כך המסר שיעבור לבתכם יהיה ברור ומובן לה יותר ויהיה לה קל יותר להסתגל לשגרה חדשה.
התחילי בכך שכשהיא רגועה תניחי אותה במיטה, שבי לידה ותני לה מגע רצוף עד שהיא נרדמת. בכל פעם שהיא בוכה הרימי על הידיים וכשהיא נרגעת החזירי למיטה והמשיכי עם המגע. אכן, בלילות הראשונים זה יקח יותר זמן אך כאמור, ככל שתתמידו בזה היא תסתגל מהר יותר והבכי יפחת. כשהיא כבר לא תבכה תוכלי באופן הדרגתי להפחית את המגע והנוכחות שלך בחדר.
בנוסף, מומלץ לנתק את הקשר בן האוכל לשינה כך שהיא תאכל רק לצורך הזנה. לרוב כשהקשר מנותק תינוקות מורידים בעצמם את הארוחות ובמידה ולא אפשר לעשות זאת בצורה יזומה.
יועצת שינה שתלווה אתכם בזמן התהליך תוכל להנחות אתכם ולעזור לכם מקרוב.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום