פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת חודשיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי תינוקת בת חודשיים שניזונה מהנקה בלבד.
מדי פעם אני בודקת (שואבת) שיש לי כמות של בערך 120מ"ל לאכילה שלה...
בדרך כלל ארוחה אחרונה שלה סביב 19-20 ואז היא ישנה בערך עד 12-1, לאחר מכך היא מתעוררת בסביבות 3-4 ואני שוב פעם מניקה אותה ומחליפה לה. התעוררת הבאה בין 5-6 בשעות אלה אני מעבירה אותה למיטה שלנו והיא ישנה איתנו (אני יודעת שזה לא בטיחותי, אך במידה ומשאירה אותה במיטתה היא לא נרדמת ובוכה)
השאלה: האם ניתן לוותר על התעוררת כל שהיא??? איך אוכל לדעת האם היא רעבה ב5-6?? איך אפשר לותר על העברה למיטה שלנו אך לגרום לה לשון עד 7-8. אולי זה מוקדם עדיין, אז באיזה גיל אפשר להחיל להוציא לביצוע לישון לילה שלם
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!
מילה
אכן בתך צעירה מדי כדי להוריד לה ארוחות בלילה. וייתכן והיא עדיין זקוקה לעזרה שלכם בהרדמות.
המלצתי היא לנסות ולהרדים אותה במיטתה עם עזרה שלכם (ליטוף/טפיחות) במקום להעביר אליך למיטה (בשנות היום גם מנשא יוכל לעזור לך).
מבחינה פיסיולוגית תינוקות מסוגלים לישון לילה שלם ללא אוכל החל מגיל 5-6 חודשים.
אני מפנה אוך להסתכל בדף הפייסבוק שלנו ("שיטת לילה טוב") יש בצד לשונית שנקראת טיפים.
טיפ מספר 5 עוסק בהקניית הרגלי שינה לתינוקות מתחת לגיל 5 חודשים.
בהצלחה
1. תינוקת בת חודשיים
26/11/2011 21:07
שלום רביש לי תינוקת בת חודשיים שניזונה מהנקה בלבד.
מדי פעם אני בודקת (שואבת) שיש לי כמות של בערך 120מ"ל לאכילה שלה...
בדרך כלל ארוחה אחרונה שלה סביב 19-20 ואז היא ישנה בערך עד 12-1, לאחר מכך היא מתעוררת בסביבות 3-4 ואני שוב פעם מניקה אותה ומחליפה לה. התעוררת הבאה בין 5-6 בשעות אלה אני מעבירה אותה למיטה שלנו והיא ישנה איתנו (אני יודעת שזה לא בטיחותי, אך במידה ומשאירה אותה במיטתה היא לא נרדמת ובוכה)
השאלה: האם ניתן לוותר על התעוררת כל שהיא??? איך אוכל לדעת האם היא רעבה ב5-6?? איך אפשר לותר על העברה למיטה שלנו אך לגרום לה לשון עד 7-8. אולי זה מוקדם עדיין, אז באיזה גיל אפשר להחיל להוציא לביצוע לישון לילה שלם
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!
מילה
מאת: אורח/ת
2. בת חודשים
29/11/2011 13:28
הי מילה,אכן בתך צעירה מדי כדי להוריד לה ארוחות בלילה. וייתכן והיא עדיין זקוקה לעזרה שלכם בהרדמות.
המלצתי היא לנסות ולהרדים אותה במיטתה עם עזרה שלכם (ליטוף/טפיחות) במקום להעביר אליך למיטה (בשנות היום גם מנשא יוכל לעזור לך).
מבחינה פיסיולוגית תינוקות מסוגלים לישון לילה שלם ללא אוכל החל מגיל 5-6 חודשים.
אני מפנה אוך להסתכל בדף הפייסבוק שלנו ("שיטת לילה טוב") יש בצד לשונית שנקראת טיפים.
טיפ מספר 5 עוסק בהקניית הרגלי שינה לתינוקות מתחת לגיל 5 חודשים.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה