פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3התעוררות בבכי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הוא בוכה וצורח מעט עד שנרגע ונרדם (מרגיעים עם ששש ועם טפיחות). מאז שהתחלנו מתעורר אחרי שעה בבכי עז וגם בוכה בחלום. מה עושים???
בלילות הראשונים יהיו יותר הרמות על הידיים ועם הזמן זה יפחת. כשבנכם ידע שהמיטה היא מקום בו שוכבים רגוע הוא לא יבכה בכי חזק.
כמו-כן, לא כל התינוקות בגיל זה יכולים עדיין להירדם לבד (אנחנו מתחילים תהליכי שינה מגיל 5 חודשים). ולפעמים (בעיקר בבוקר) יתכן והוא עדיין יזדקק לעזרה.
*ישנם עוד סיבות לבכי חזק במיטה אך כיון שאני לא מלווה אתכם אני לא מכירה מספיק את המקרה והתשובה כאן היא על סמך המידע שיש לי.
1. התעוררות בבכי
11/12/2011 16:02
הבן שלנו בן 4.5 והתחלנו להרדים אותו במיטה כשהוא ער.הוא בוכה וצורח מעט עד שנרגע ונרדם (מרגיעים עם ששש ועם טפיחות). מאז שהתחלנו מתעורר אחרי שעה בבכי עז וגם בוכה בחלום. מה עושים???
מאת: אורח/ת
2. בכי
12/12/2011 17:17
כדי לידד אותו עם המיטה חשוב שהוא לא יבכה שם. כלומר זה מצוין שאתם נותנים לו טפיחות ו"ששש" יחד עם זאת כשהבכי ממשיך הרימו והרגיעו על הידיים. אל תשאירו אותו בוכה לאורך זמן במיטה. כשהוא נרגע בידיים החזירו למיטה.בלילות הראשונים יהיו יותר הרמות על הידיים ועם הזמן זה יפחת. כשבנכם ידע שהמיטה היא מקום בו שוכבים רגוע הוא לא יבכה בכי חזק.
כמו-כן, לא כל התינוקות בגיל זה יכולים עדיין להירדם לבד (אנחנו מתחילים תהליכי שינה מגיל 5 חודשים). ולפעמים (בעיקר בבוקר) יתכן והוא עדיין יזדקק לעזרה.
*ישנם עוד סיבות לבכי חזק במיטה אך כיון שאני לא מלווה אתכם אני לא מכירה מספיק את המקרה והתשובה כאן היא על סמך המידע שיש לי.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום