פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3הרדמה בערב
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן חצי שנה, במהלך היום נרדם לבד במיטה ובלילה ישן רצוף בדרך כלל עם הפסקה אחת של אוכל בערך ב 4:00. לעיתים מתעורר באמצע הלילה (אני מתעוררת מהקולות) וחוזר לישון (לא צריך לקום אליו).
טקס ההשכבה שלנו מתחיל ב 18:00 וכולל מקלחת ולאחר מכן הנקה ולישון. עד כה לא היה נרדם בהנקה אבל בימים האחרונים נרדם לי על הציצי וכל מה שאני עושה על מנת להעירו לא מצליח (ישן כמו בלוק).
מדגישה שגם כשזה קרה עד כה הוא לא קם בלילה עד לזמן האוכל (בדר"כ).
אני יודעת שרצוי להפריד את ההנקה מההשכבה אך אם אני נותנת לו לאכול לפני המקלחת הוא לא אוכל טוב (מתנתק כל הזמן).
רוצה להתייעץ מה לעשות: לעזוב את המצב כמו שהוא כי זה עובד או שזה יכול להרוס?
אכן בנך ישן יפה וזה מצויין. כדי לשמור על המצב הזה מומלץ שלא להרגיל אותו להירדם על הציצי כי אז הוא יתחיל להתעורר במהלך הלילה (זה יכול להיות משהו שיקרה גם בעוד מספר חודשים ולאו דווקא מיידי).
כדי שזה לא יקרה, הקשיבי לקצב היניקות שלו וכשהקצב נחלש זה הזמן בו הוא מתחיל להירדם על הבקבוק ואז נתקי אותה והניחי אותו במיטה.
כל ינותק הקשר בין האוכל לשינה (כיוון שהוא יכנס למיטה ער), ובמידה והוא יודע להירדם בצורה עצמאית הוא ירדם בעצמו וימשיך לישון לילה שלם.
1. הרדמה בערב
12/12/2011 20:07
שלום,בני בן חצי שנה, במהלך היום נרדם לבד במיטה ובלילה ישן רצוף בדרך כלל עם הפסקה אחת של אוכל בערך ב 4:00. לעיתים מתעורר באמצע הלילה (אני מתעוררת מהקולות) וחוזר לישון (לא צריך לקום אליו).
טקס ההשכבה שלנו מתחיל ב 18:00 וכולל מקלחת ולאחר מכן הנקה ולישון. עד כה לא היה נרדם בהנקה אבל בימים האחרונים נרדם לי על הציצי וכל מה שאני עושה על מנת להעירו לא מצליח (ישן כמו בלוק).
מדגישה שגם כשזה קרה עד כה הוא לא קם בלילה עד לזמן האוכל (בדר"כ).
אני יודעת שרצוי להפריד את ההנקה מההשכבה אך אם אני נותנת לו לאכול לפני המקלחת הוא לא אוכל טוב (מתנתק כל הזמן).
רוצה להתייעץ מה לעשות: לעזוב את המצב כמו שהוא כי זה עובד או שזה יכול להרוס?
מאת: אורח/ת
2. תשובה
14/12/2011 10:19
הי,אכן בנך ישן יפה וזה מצויין. כדי לשמור על המצב הזה מומלץ שלא להרגיל אותו להירדם על הציצי כי אז הוא יתחיל להתעורר במהלך הלילה (זה יכול להיות משהו שיקרה גם בעוד מספר חודשים ולאו דווקא מיידי).
כדי שזה לא יקרה, הקשיבי לקצב היניקות שלו וכשהקצב נחלש זה הזמן בו הוא מתחיל להירדם על הבקבוק ואז נתקי אותה והניחי אותו במיטה.
כל ינותק הקשר בין האוכל לשינה (כיוון שהוא יכנס למיטה ער), ובמידה והוא יודע להירדם בצורה עצמאית הוא ירדם בעצמו וימשיך לישון לילה שלם.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום