פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה במהלך היום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבעיה היא במהלך היום- לאחר ארוחת הפירות היא מאוד עייפה ורוצה להרדם, היא גם נרדמת מאוד מהר וישנה כמעט תמיד 3 שעות!! זה נראה לי המון לאחר שנת לילה כל כך ארוכה.
בצהריים היא כמעט ולא מסכימה לישון (אם כן זה רק במיטה של ההורים ובדרך כלל גם מלווה בבכי למרות שרואים שהיא רוצה לישון) ואחר הצהריים היא כבר כל כך עייפה שהיא ממש לא נהנית ממשחקים ופעילויות ורק מחכה כבר לשעת השינה. לפעמים היא כל כך עייפה שאין לי ברירה אלא להשכיב אותה מוקדם, אפילו לפני 7 בערב והיא נרדמת מהר מאוד וישנה רצוף עד הבוקר...
מה כדאי לעשות? האם לתת לה להמשיך בהרגלים האלו עד שישתנו מעצמם או לנסות לשנות אותם כך שתישן מעט בבוקר ויותר בצהריים?
תודה!
נראה שבתך הפכה את שנת הבוקר והצהריים. שנת המהרים צריכה להיות שינה ארוכה (ו-3 שעות זה מעולה!) ושנת הבוקר קצרה.
המלצתי היא להעיר אותה בבוקר לאחר שעה (לתת לה לסיים מחזור שינה שלם), ואז לפי סימני העייפות שלה להשכיב אותה לשנת צהריים.
1. שינה במהלך היום
13/12/2011 9:00
בתי בת 9 חודשים וישנה יחסית ממש טוב בלילה- נרמת לבדה ללא עזרה בערך ב 8 בערב וקמה בין 6 ל 7 בבוקר, לפעמים מתעוררת בלילה אבל נרדמת חזרה מייד עם מוצץ.הבעיה היא במהלך היום- לאחר ארוחת הפירות היא מאוד עייפה ורוצה להרדם, היא גם נרדמת מאוד מהר וישנה כמעט תמיד 3 שעות!! זה נראה לי המון לאחר שנת לילה כל כך ארוכה.
בצהריים היא כמעט ולא מסכימה לישון (אם כן זה רק במיטה של ההורים ובדרך כלל גם מלווה בבכי למרות שרואים שהיא רוצה לישון) ואחר הצהריים היא כבר כל כך עייפה שהיא ממש לא נהנית ממשחקים ופעילויות ורק מחכה כבר לשעת השינה. לפעמים היא כל כך עייפה שאין לי ברירה אלא להשכיב אותה מוקדם, אפילו לפני 7 בערב והיא נרדמת מהר מאוד וישנה רצוף עד הבוקר...
מה כדאי לעשות? האם לתת לה להמשיך בהרגלים האלו עד שישתנו מעצמם או לנסות לשנות אותם כך שתישן מעט בבוקר ויותר בצהריים?
תודה!
מאת: אורח/ת
2. שנת יום
14/12/2011 10:15
הי,נראה שבתך הפכה את שנת הבוקר והצהריים. שנת המהרים צריכה להיות שינה ארוכה (ו-3 שעות זה מעולה!) ושנת הבוקר קצרה.
המלצתי היא להעיר אותה בבוקר לאחר שעה (לתת לה לסיים מחזור שינה שלם), ואז לפי סימני העייפות שלה להשכיב אותה לשנת צהריים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום