פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שינה קצרה במשך היום במיטה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת כמעט 5 חודשים. אנחנו מנסים ללמד אותה הרדמות עצמאית מזה כחודש, לפעמים זה הולך, אך לרוב לא ממש ודורש ידיים שלנו.
במשך היום כאשר היא מושכבת במיטה היא ישנה תמיד 30 בדיוק. אך שמנו לב שכאשר היא נרדמת בעגלה בטיול (היא כבר בטיולון בזוית של חצי ישיבה) היא ישנה הרבה יותר טוב ולרוב מעל שעה. חשבנו שזה עניין של הזוית - הטינו לה את המזון, שמנו כרית, תחמנו את המיטה אך לא עוזר - מתעוררת אחרי 30 דקות בדיוק במיטה, מה שגורם לה להגיע לערב עייפה מאוד ולרוב הלילה שלה מתחיל ב 6 בערב אחרי בכי של עייפות יתר (למרות שמתעוררת ב 5 בערב מהשינה האחרונה).
1. האם יש לך עצות איך לגרום לה לשינה ארוכה יותר גם במיטה? (ניסינו לשבת לידה - ללטף, לטפוח, אפילו להניק אך לא עוזר).
2. האם זה תקין שנשכיב אותה במשך היום בעגלה בזוית של חצי ישיבה?
תודה
טלי
הסיבה שהיא ישנה בעגלה יותר זמן כי לרוב זה מלווה בתנועה ואולי גם התמיכה מסביב לגוף שהעגלה מספקת.
לגבי הארכה של שנות היום. קשה לי מאוד לענות על זה כיון אני לא מכירה לעומק את המקרה ולכן איני יודעת מה הסיבה בגללה בתך אינה מצליחה לישון למעלה מחצי שעה.
ולכן לא תמיד הארכה יזומה (עם ליטוף) תעבוד.
לפעמים, דווקא שינה טובה יותר במהלך הלילה ללא גורמי תלות היא זו שעוזרת להארכת השינה בבוקר בצורה טבעית.
כדי שבתך לא תגיע עייפה ללילה הייתי מוסיפה לה עוד שינה במהלך היום.
מדי פעם ביום בתך יכולה להירדם בעגלה אך מומלץ ששאר הפעמים יהיו במיטתה.
1. שינה קצרה במשך היום במיטה
18/12/2011 10:00
שלוםבתי בת כמעט 5 חודשים. אנחנו מנסים ללמד אותה הרדמות עצמאית מזה כחודש, לפעמים זה הולך, אך לרוב לא ממש ודורש ידיים שלנו.
במשך היום כאשר היא מושכבת במיטה היא ישנה תמיד 30 בדיוק. אך שמנו לב שכאשר היא נרדמת בעגלה בטיול (היא כבר בטיולון בזוית של חצי ישיבה) היא ישנה הרבה יותר טוב ולרוב מעל שעה. חשבנו שזה עניין של הזוית - הטינו לה את המזון, שמנו כרית, תחמנו את המיטה אך לא עוזר - מתעוררת אחרי 30 דקות בדיוק במיטה, מה שגורם לה להגיע לערב עייפה מאוד ולרוב הלילה שלה מתחיל ב 6 בערב אחרי בכי של עייפות יתר (למרות שמתעוררת ב 5 בערב מהשינה האחרונה).
1. האם יש לך עצות איך לגרום לה לשינה ארוכה יותר גם במיטה? (ניסינו לשבת לידה - ללטף, לטפוח, אפילו להניק אך לא עוזר).
2. האם זה תקין שנשכיב אותה במשך היום בעגלה בזוית של חצי ישיבה?
תודה
טלי
מאת: אורח/ת
2. שנת יום קצרה
21/12/2011 14:51
הי טלי,הסיבה שהיא ישנה בעגלה יותר זמן כי לרוב זה מלווה בתנועה ואולי גם התמיכה מסביב לגוף שהעגלה מספקת.
לגבי הארכה של שנות היום. קשה לי מאוד לענות על זה כיון אני לא מכירה לעומק את המקרה ולכן איני יודעת מה הסיבה בגללה בתך אינה מצליחה לישון למעלה מחצי שעה.
ולכן לא תמיד הארכה יזומה (עם ליטוף) תעבוד.
לפעמים, דווקא שינה טובה יותר במהלך הלילה ללא גורמי תלות היא זו שעוזרת להארכת השינה בבוקר בצורה טבעית.
כדי שבתך לא תגיע עייפה ללילה הייתי מוסיפה לה עוד שינה במהלך היום.
מדי פעם ביום בתך יכולה להירדם בעגלה אך מומלץ ששאר הפעמים יהיו במיטתה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום