פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3הרגלי שינה לתינוקת בת שמונה חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בשעות היום כאשר היא שוהה אצל המטפלת ביתי נרדמת בעגלול על ידי הנחתה בו עם מוצץ ונענוע העגלול משך מספר דקות. מהרגע בו אני אוספת את ביתי היא אינה מוכנה לקחת בקבוק אלא רוצה הנקה בלבד. בלילה היא נרדמת תוך כדי הנקה. אני מצליחה להעביר אותה למיטה שלה לידי אך היא מתעוררת מדי חצי שעה - שעה ונרדמת שוב אך ורק בהנקה כך שבסופו של דבר אני מוצאת את עצמי כל לילה ישנה עם ביתי במיטה שלנו כאשר היא בתוך הציצי... אני לא מסוגלת לתת לה לבכות כך ש"תלמד להירדם לבד". מה אוכל לעשות? והאם מאוחר מדי להקנות לה הרגלי שינה בשלב זה?
בתך תלויה בהנקה כדי להרדם ואף פיתחה לתלות הזו עמידות כך שמה שעבד קודם כבר לא עובד. ההרדמות הופכות להיות ארוכות יותר , יש יותר ויותר יקיצות בלילה ולבסוף יש גם חלונות עירות (יקיצה של חצי שעה ומעלה).
כדי שבתך תוכל לישון לילות רצופים היא צריכה ללמוד להירדם הירדמות עצמאית ובמקביל לנתק את הקשר בין האוכל לשינה, כך יהיה לה קל יותר לוותר על חלק מהארוחות בעצמה והיא תלמד לחזור בעצמה לישון כאשר היא מתעוררת.
זה זמן מצויין ללמד את בתך הרגלי שינה טובים ואני בהחלט ממליצה לך לפנות ליעוץ שינה ולעבור תהליך שינה עם ליווי אישי.
שיטת "לילה טוב" היא מבין השיטות ההדרגתיות ועקרון מאוד מרכזי וחשוב בה הוא מענה מיידי ותמידי לבכי בכל שלבי התהליך.
1. הרגלי שינה לתינוקת בת שמונה חודשים
25/12/2011 15:13
שלום רב! בתי בת שמונה חודשים, ניזונה מפירות ירקות וחלב אם בלבד. בשעות היום כאשר היא שוהה אצל המטפלת ביתי נרדמת בעגלול על ידי הנחתה בו עם מוצץ ונענוע העגלול משך מספר דקות. מהרגע בו אני אוספת את ביתי היא אינה מוכנה לקחת בקבוק אלא רוצה הנקה בלבד. בלילה היא נרדמת תוך כדי הנקה. אני מצליחה להעביר אותה למיטה שלה לידי אך היא מתעוררת מדי חצי שעה - שעה ונרדמת שוב אך ורק בהנקה כך שבסופו של דבר אני מוצאת את עצמי כל לילה ישנה עם ביתי במיטה שלנו כאשר היא בתוך הציצי... אני לא מסוגלת לתת לה לבכות כך ש"תלמד להירדם לבד". מה אוכל לעשות? והאם מאוחר מדי להקנות לה הרגלי שינה בשלב זה?
מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה
27/12/2011 22:10
הי,בתך תלויה בהנקה כדי להרדם ואף פיתחה לתלות הזו עמידות כך שמה שעבד קודם כבר לא עובד. ההרדמות הופכות להיות ארוכות יותר , יש יותר ויותר יקיצות בלילה ולבסוף יש גם חלונות עירות (יקיצה של חצי שעה ומעלה).
כדי שבתך תוכל לישון לילות רצופים היא צריכה ללמוד להירדם הירדמות עצמאית ובמקביל לנתק את הקשר בין האוכל לשינה, כך יהיה לה קל יותר לוותר על חלק מהארוחות בעצמה והיא תלמד לחזור בעצמה לישון כאשר היא מתעוררת.
זה זמן מצויין ללמד את בתך הרגלי שינה טובים ואני בהחלט ממליצה לך לפנות ליעוץ שינה ולעבור תהליך שינה עם ליווי אישי.
שיטת "לילה טוב" היא מבין השיטות ההדרגתיות ועקרון מאוד מרכזי וחשוב בה הוא מענה מיידי ותמידי לבכי בכל שלבי התהליך.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום