פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3חלון ערות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

מאוד קשה לי לדעת מהי הסיבה בה יש חלון עירות לבנך כי אני לא מכירה את ההיסטוריה של השינה שלו.
הרבה פעמים כניסה לגן חדש מביאה איתה שינוי בשנת הלילה כיון שזה משהו ריגשי וחוויתי מאוד.
במידה ולבך יש הרגלי שינה טובים (כלומר נרדם עצמאית במיטה ללא שום גורם תלות חיצוני וישן לילות רצופים) אז בדר"כ זו תופעה שחולפת מעצמה, חשוב לא לייצר רגרסיה. כלומר, כל עוד הוא אינו בוכה אין צורך לגשת אליו אלא לתת לו להתמודד בעצמו עם היקיצה. כאשר הוא בוכה כמובן לגשת להרגיע אותו וכשהוא רגוע לצאת מהחדר. כשאין לו כל רווח מהיקיצה חלון העירות יסגר.
במידה והוא לא ישן טוב כבר כמה זמן כדאי לבדוק לאיזו מטרה הוא מתעורר? מה הדבר שעוזר לו לחזור לשינה ואז להבין האם יש לו איזשהי תלות בגורם חיצוני או לא.
1. חלון ערות
27/12/2011 8:51
כבר יומיים ברצף הבן שלי בן שנה וחודשיים מתעורר באמצע הלילה ערני לחלוטין ולוקח לו המון זמן להירדם (אתמול שעה והיום שעה וחצי). יש לו הרגלים טובים, הוא נרדם לבד במיטה עם מוצץ. בחלונות ערות האלה אני לא הוצאתי אותו מהמיטה, לא גיברתי איתו, רק כל פעם הייתי משכיבה אותו ואם הוא רגוע יוצאת מחדר. אני לא מבינה למה זה קורה לו? הוא הולך לישון מוקדם, סביבות 18:30-19:00, בהתאם לסימני עייפות. לפני חודש התחיל ללכת למעון ומאז הוא לא ישן טוב, בד"כ. חשבתי שאולי בגלל שהוא מגיע עייף מהמעון, אבל אתמול אני יודעת בוודאות שישן טוב שם, ונרדם בערב ב-19:30, לכן לא הגיע עייף מדי ללילה...מה עושים? זה משגע אותי! וכשהוא מתעורר, אין לו שום רווח ושום פרס! מאת: אורח/ת
2. חלון עירות
27/12/2011 20:57
הי,מאוד קשה לי לדעת מהי הסיבה בה יש חלון עירות לבנך כי אני לא מכירה את ההיסטוריה של השינה שלו.
הרבה פעמים כניסה לגן חדש מביאה איתה שינוי בשנת הלילה כיון שזה משהו ריגשי וחוויתי מאוד.
במידה ולבך יש הרגלי שינה טובים (כלומר נרדם עצמאית במיטה ללא שום גורם תלות חיצוני וישן לילות רצופים) אז בדר"כ זו תופעה שחולפת מעצמה, חשוב לא לייצר רגרסיה. כלומר, כל עוד הוא אינו בוכה אין צורך לגשת אליו אלא לתת לו להתמודד בעצמו עם היקיצה. כאשר הוא בוכה כמובן לגשת להרגיע אותו וכשהוא רגוע לצאת מהחדר. כשאין לו כל רווח מהיקיצה חלון העירות יסגר.
במידה והוא לא ישן טוב כבר כמה זמן כדאי לבדוק לאיזו מטרה הוא מתעורר? מה הדבר שעוזר לו לחזור לשינה ואז להבין האם יש לו איזשהי תלות בגורם חיצוני או לא.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום