פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן שנה ושלוש שמתעורר בלילה בלי סוף
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הוא מתחיל לבכות מעט וכשאני ניגשת אליו אני רואה אותו יושב במיטה אני נותנת לו אם הוא צמא מעט מים ואז מוצץ ןמשכיבה אותו , כך נמשכת אותה הסיטואציה במשך כל לילה וכל הלילה בערך 4 -5 פעמים , הוא ישן לידינו אז אני מוצאת את עצמי לא ישנה בכלל,
חשבנו על לנסות לא לגשת כשהוא בוכה כדי שיבין שהוא צריך לחזור לישון אך אם אני משתהה עם ההגעה שלי אליו כשהוא בוכה אז הוא נעמד כשהוא מעופף לגמרי מעייפות ןאני מפחדת שאם אני לא אשכיב אותו חזרה מעמידה הוא יפול , אומנם במיטה אבל עדיין הוא יכול לקבל מכה , מה עושים תעזרי לי בבקשההה
תודה מראש דוריס
בנך תלוי במספר גורמי תלות שעוזרים לו להירדם, ולכן הוא מתעורר הרבה בלילה.
הדרך להוביל אותו לשנת לילה רציפה היא ללמד אותו להירדם ללא שום עזרה. ללא מים, ללמד אותו לקחת בעצמו מוצץ גם בלילה, שמיכה לפעמים בגיל זה עלולה להפריע, הירדמות במיטתו וכו.
אני דוגלת בשיטה שאומרת לתת תמיד מענה לבכי. בכל פעם שהוא בוכה לגשת אליו ולהרגיע אותו במיטה שלו (אם צריך אפשר להרים על הידיים אבל להחזיר למיטה כשהוא רגוע). כך הוא יתידד עם המיטה ויראה בה מקום חיובי וגם ידע לסמוך על זה שאת תגיעי אליו כשהוא יצטרך אותך וזה מה שיתן לו את הביטחון בצורה הדרגתית "לשחרר" אותך ולהירדם לבד.
1. בן שנה ושלוש שמתעורר בלילה בלי סוף
09/01/2012 22:20
בני בן שנה ושלושה חודשים ואפשר לומר שכמעט אין לילה שהוא לא קם , הוא מתחיל לבכות מעט וכשאני ניגשת אליו אני רואה אותו יושב במיטה אני נותנת לו אם הוא צמא מעט מים ואז מוצץ ןמשכיבה אותו , כך נמשכת אותה הסיטואציה במשך כל לילה וכל הלילה בערך 4 -5 פעמים , הוא ישן לידינו אז אני מוצאת את עצמי לא ישנה בכלל,
חשבנו על לנסות לא לגשת כשהוא בוכה כדי שיבין שהוא צריך לחזור לישון אך אם אני משתהה עם ההגעה שלי אליו כשהוא בוכה אז הוא נעמד כשהוא מעופף לגמרי מעייפות ןאני מפחדת שאם אני לא אשכיב אותו חזרה מעמידה הוא יפול , אומנם במיטה אבל עדיין הוא יכול לקבל מכה , מה עושים תעזרי לי בבקשההה
תודה מראש דוריס
מאת: אורח/ת
2. התעוררויות רבות
12/01/2012 15:15
הי דוריס,בנך תלוי במספר גורמי תלות שעוזרים לו להירדם, ולכן הוא מתעורר הרבה בלילה.
הדרך להוביל אותו לשנת לילה רציפה היא ללמד אותו להירדם ללא שום עזרה. ללא מים, ללמד אותו לקחת בעצמו מוצץ גם בלילה, שמיכה לפעמים בגיל זה עלולה להפריע, הירדמות במיטתו וכו.
אני דוגלת בשיטה שאומרת לתת תמיד מענה לבכי. בכל פעם שהוא בוכה לגשת אליו ולהרגיע אותו במיטה שלו (אם צריך אפשר להרים על הידיים אבל להחזיר למיטה כשהוא רגוע). כך הוא יתידד עם המיטה ויראה בה מקום חיובי וגם ידע לסמוך על זה שאת תגיעי אליו כשהוא יצטרך אותך וזה מה שיתן לו את הביטחון בצורה הדרגתית "לשחרר" אותך ולהירדם לבד.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

3. תודה
13/01/2012 8:55
תודה רבה על התשובה אאמץ את ההמלצות שנתת לי מאת: אורח/ת