השכבה רק ע"י אמא

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. השכבה רק ע"י אמא
10/01/2012 18:23
שלום
בתי בת כמעט חצי שנה.
לאחר שבועיים של הרם הורד בשעה טובה ומוצלחת היא נרדמת באופן עצמאי במיטה עם מוצץ! במשך היום ללא שום בעיה - שמים במיטה והולכים והיא נרדמת ברוגע תוך כמה דקות. בערב קצת יותר מורכב - דרושים כמה פעמים כניסה לחדר, ליטופים, וכמה החזרות מוצץ, אך בסוף נרדמת לבד. העניין הוא שזה עובד אך ורק איתי (אמא שלה), כשאבא שלה מנסה להשכיב אותה, זה גורר בכי והרבה הרגעה על הידיים (שיטת הרם הורד) ובסוף נרגעת רק כשאני נכנסת לחדר עושה קצת ששש ומלטפת קצת.
אני עדיין בחופשת לידה כך שהיא איתי כל היום ורואה את אבא שלה רק בערב (כשעה - הוא עושה לה אמבטיה ומלביש). ניסינו שהוא ישכיב אותה ואני אהיה ליד ורק ארגיע בקול שלי אך זה גרר עוד יותר התנגדות.
איך אפשר ללמד אותה שגם אבא משכיב?
האם הוא צריך לעבור איתה שוב את כל תהליך הורם הורד?

אשמח מאוד לעזרתכן, זה מאוד מתסכל את שנינו....
תודה
טלי
מאת: אורח/ת
2. השכבה ע"י 2 ההורים
12/01/2012 15:33
הי טלי,
הרבה פעמים קורה שילד רגיל שהורה מסויים הוא המרדים ולכן קל לו איתו ואז כשההורה השני מנסה זה מאוד קשה ולא עובד טוב.
כדי שגם בעלך יוכל להרדים את בתך מומלץ שיתנסה בכך יותר ויותר פעמים. אני לא בטוחה שהוא יצטרך לעבור את כל מה שאת עברת אבל לתת לו יותר פעמים להרדים ולאט לאט זה יצליח גם לו.
בכל מקרה, כשהוא מרדים אפשרי לו להתמודד עם בתך לבד. שניהם צריכים להסתגל לזה, הוא צריך לקבל את הבטחון שהוא אבא שלה והוא מסוגל להרגיע אותה.
בנוסף, יכול להיות שחסר לה מעט "זמן משחק" איתו ולכן אם הוא יכול להקדיש עוד מספר דקות של כיף ומשחק לפני האמבטיה וההלבשה, אני חושבת שזה יעזור לשניהם.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד