פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0השכבה רק ע"י אמא
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת כמעט חצי שנה.
לאחר שבועיים של הרם הורד בשעה טובה ומוצלחת היא נרדמת באופן עצמאי במיטה עם מוצץ! במשך היום ללא שום בעיה - שמים במיטה והולכים והיא נרדמת ברוגע תוך כמה דקות. בערב קצת יותר מורכב - דרושים כמה פעמים כניסה לחדר, ליטופים, וכמה החזרות מוצץ, אך בסוף נרדמת לבד. העניין הוא שזה עובד אך ורק איתי (אמא שלה), כשאבא שלה מנסה להשכיב אותה, זה גורר בכי והרבה הרגעה על הידיים (שיטת הרם הורד) ובסוף נרגעת רק כשאני נכנסת לחדר עושה קצת ששש ומלטפת קצת.
אני עדיין בחופשת לידה כך שהיא איתי כל היום ורואה את אבא שלה רק בערב (כשעה - הוא עושה לה אמבטיה ומלביש). ניסינו שהוא ישכיב אותה ואני אהיה ליד ורק ארגיע בקול שלי אך זה גרר עוד יותר התנגדות.
איך אפשר ללמד אותה שגם אבא משכיב?
האם הוא צריך לעבור איתה שוב את כל תהליך הורם הורד?
אשמח מאוד לעזרתכן, זה מאוד מתסכל את שנינו....
תודה
טלי
הרבה פעמים קורה שילד רגיל שהורה מסויים הוא המרדים ולכן קל לו איתו ואז כשההורה השני מנסה זה מאוד קשה ולא עובד טוב.
כדי שגם בעלך יוכל להרדים את בתך מומלץ שיתנסה בכך יותר ויותר פעמים. אני לא בטוחה שהוא יצטרך לעבור את כל מה שאת עברת אבל לתת לו יותר פעמים להרדים ולאט לאט זה יצליח גם לו.
בכל מקרה, כשהוא מרדים אפשרי לו להתמודד עם בתך לבד. שניהם צריכים להסתגל לזה, הוא צריך לקבל את הבטחון שהוא אבא שלה והוא מסוגל להרגיע אותה.
בנוסף, יכול להיות שחסר לה מעט "זמן משחק" איתו ולכן אם הוא יכול להקדיש עוד מספר דקות של כיף ומשחק לפני האמבטיה וההלבשה, אני חושבת שזה יעזור לשניהם.
1. השכבה רק ע"י אמא
10/01/2012 18:23
שלוםבתי בת כמעט חצי שנה.
לאחר שבועיים של הרם הורד בשעה טובה ומוצלחת היא נרדמת באופן עצמאי במיטה עם מוצץ! במשך היום ללא שום בעיה - שמים במיטה והולכים והיא נרדמת ברוגע תוך כמה דקות. בערב קצת יותר מורכב - דרושים כמה פעמים כניסה לחדר, ליטופים, וכמה החזרות מוצץ, אך בסוף נרדמת לבד. העניין הוא שזה עובד אך ורק איתי (אמא שלה), כשאבא שלה מנסה להשכיב אותה, זה גורר בכי והרבה הרגעה על הידיים (שיטת הרם הורד) ובסוף נרגעת רק כשאני נכנסת לחדר עושה קצת ששש ומלטפת קצת.
אני עדיין בחופשת לידה כך שהיא איתי כל היום ורואה את אבא שלה רק בערב (כשעה - הוא עושה לה אמבטיה ומלביש). ניסינו שהוא ישכיב אותה ואני אהיה ליד ורק ארגיע בקול שלי אך זה גרר עוד יותר התנגדות.
איך אפשר ללמד אותה שגם אבא משכיב?
האם הוא צריך לעבור איתה שוב את כל תהליך הורם הורד?
אשמח מאוד לעזרתכן, זה מאוד מתסכל את שנינו....
תודה
טלי
מאת: אורח/ת
2. השכבה ע"י 2 ההורים
12/01/2012 15:33
הי טלי,הרבה פעמים קורה שילד רגיל שהורה מסויים הוא המרדים ולכן קל לו איתו ואז כשההורה השני מנסה זה מאוד קשה ולא עובד טוב.
כדי שגם בעלך יוכל להרדים את בתך מומלץ שיתנסה בכך יותר ויותר פעמים. אני לא בטוחה שהוא יצטרך לעבור את כל מה שאת עברת אבל לתת לו יותר פעמים להרדים ולאט לאט זה יצליח גם לו.
בכל מקרה, כשהוא מרדים אפשרי לו להתמודד עם בתך לבד. שניהם צריכים להסתגל לזה, הוא צריך לקבל את הבטחון שהוא אבא שלה והוא מסוגל להרגיע אותה.
בנוסף, יכול להיות שחסר לה מעט "זמן משחק" איתו ולכן אם הוא יכול להקדיש עוד מספר דקות של כיף ומשחק לפני האמבטיה וההלבשה, אני חושבת שזה יעזור לשניהם.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום