פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » שינה של בן חודשיים- ישן על בית החזה וישן כך הכי טוב
שינה של בן חודשיים- ישן על בית החזה וישן כך הכי טוב
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן חודשיים, ישן הכי טוב עלי במשך הלילה.
כל נסיונותיי להעבירו לעריסה נגמרים בכך שמתעורר.
הוא אינו אוהב לישון על הגב ולא נרדם
מה המלצתך?
אז קודם כל רציתי לחזק אותך - את לא לבד בצרה הזו. שנית, על אף שאיני מומחית, רציתי להציע לך להביא את הבן שלך למצב די רדום (אבל עדיין לא ישן) כשהוא עדיין עלייך, ואז להעביר אותו למיטה (אפילו אם זה על הבטן). אחרי ההעברה למיטה תמשיכו לעזור לו להרדם באמצעות טפיחות קלות על גופו.
בהצלחה!
דנה, www.Tnok.co.il
בקיצור, אחרי התייעצויות רבות עם אמהות, סבתות וחברות, שחזרו ואמרו כי הן גדלו ככה, הן גידלו את הילדים שלהן ככה וגם אותנו..החלטתי שעדיף שישן איך שנוח לו..
בהצלחה!
באופן אישי אני חושבת שלהרגיל תינוק להירדם במיטתו הוא נכון יותר מאשר לעזור לו על הידיים שלך ואז להעביר אותו למיטה כי הרבה פעמים בזמן ההורדה התינוק מתעורר ולפעמים נבהל (זה יוצר תחושת נפילה).
הייתי ממליצה לך לעטוף אותו בשמיכה (יש הסברים על זה באתרים שונים כיצד לבצע את העיטוף), כך זה מונע מהתינוק להעיר את עצמו בגלל תנועות הגוף וזה "מחבק" אותו ונותן לו בטחון. זה בדר"כ עוזר, לא מתאים לכולם אבל שווה לנסות.
1. שינה של בן חודשיים- ישן על בית החזה וישן כך הכי טוב
14/01/2012 22:05
הי,בני בן חודשיים, ישן הכי טוב עלי במשך הלילה.
כל נסיונותיי להעבירו לעריסה נגמרים בכך שמתעורר.
הוא אינו אוהב לישון על הגב ולא נרדם
מה המלצתך?
מאת: אורח/ת
2. חיזוק וטיפ קטן
15/01/2012 13:57
יש לי ילד בן שנתיים וחצי וילדה קטנה בת חודש וחצי. הקטנה סובלת מגזים וקשה לה מאוד להירדם. גם אצלנו היא נרדמת הכי טוב עלינו וישנה הכי טוב על הבטן (מניסיון שלי ושל חברים, בדרך כלל הכי נוח להם על הבטן...).אז קודם כל רציתי לחזק אותך - את לא לבד בצרה הזו. שנית, על אף שאיני מומחית, רציתי להציע לך להביא את הבן שלך למצב די רדום (אבל עדיין לא ישן) כשהוא עדיין עלייך, ואז להעביר אותו למיטה (אפילו אם זה על הבטן). אחרי ההעברה למיטה תמשיכו לעזור לו להרדם באמצעות טפיחות קלות על גופו.
בהצלחה!
דנה, www.Tnok.co.il
מאת: orendana
3. מסוכן- מוות בעריסה....
16/01/2012 13:13
אני לא מעיזה להניחו לישון על הבטן בלילה כשאני מאד עייפה ורוצה לישון כמה שאפשר בשקט.... מאת: אורח/ת
4. חיזוק חיזוק
16/01/2012 14:20
התינוק שלי בן שלושה וחצי חודשים, כמעט מהשבוע השני או השלישי הוא ישן על הבטן. כששמתי על הגב, היינו מתעוררים אליו כמה פעמים בלילה, כי כל הזמן היה מעיר את עצמו עם תנועות הידיים. מאז, הוא ישן גם 9 שעות רצוף, ובלילות ה"לא טובים" שלו מתעורר פעמיים.בקיצור, אחרי התייעצויות רבות עם אמהות, סבתות וחברות, שחזרו ואמרו כי הן גדלו ככה, הן גידלו את הילדים שלהן ככה וגם אותנו..החלטתי שעדיף שישן איך שנוח לו..
בהצלחה!
מאת: אורח/ת
5. שינה של בן חודשיים
16/01/2012 21:29
בגיל חודשיים רוב התינוקות צריכים עזרה בהרדמות וזה בסדר לעזור להם מעט יותר. כלומר, אם הוא צריך טפיחות ונדנוד המיטה וזה עוזר לו להרדם זה מצויין.באופן אישי אני חושבת שלהרגיל תינוק להירדם במיטתו הוא נכון יותר מאשר לעזור לו על הידיים שלך ואז להעביר אותו למיטה כי הרבה פעמים בזמן ההורדה התינוק מתעורר ולפעמים נבהל (זה יוצר תחושת נפילה).
הייתי ממליצה לך לעטוף אותו בשמיכה (יש הסברים על זה באתרים שונים כיצד לבצע את העיטוף), כך זה מונע מהתינוק להעיר את עצמו בגלל תנועות הגוף וזה "מחבק" אותו ונותן לו בטחון. זה בדר"כ עוזר, לא מתאים לכולם אבל שווה לנסות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום