פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0התעוררויות בלילה - תינוק בן 3 וחצי חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אנו נתקלים מידי יום בקושי בשינת הלילה. עניין ההרדמה הולך בדרך כלל בסדר אך הוא אינו מצליח לישון שינת לילה רצופה.
הוא קם כל לילה במקרה הטוב אני שמה לו מוצץ והוא חוזר לישון אך יש לילות שהוא אינו מוכן לחזור לישון ובוכה בכי הסטרי שאפילו אם אנחנו מרימים ומנענעים אותו הוא לא נרגע ובסופו של דבר אני נכנעת ומניקה אותו.
אני לא יודעת מה אנחנו עושים לא בסדר....
אני מנסה להקפיד על סדר יום קבוע (האכלה, פעילות ושינה) וני א נתקלת בשום בעיה להרדים אותו בשעות היום והוא גם ישן טוב (שעה/ שעתיים ברציפות) אך בלילה הוא אינו ישן ברציפות.
אנחנו כבר ממש מותשים מהלילות הלבנים הללו ומתקשים לתפקד כרגיל בעבודה. אשמח אם תוכלי לעזור לי
תודדה מראש!
גם במהלך הלילה בנך זקוק לשגרה ברורה וכשהוא יבין למה עליו לצפות יהיה לו קל יותר.
לדוגמא: תמיד גשי אליו כשהוא בוכה ותני לו את אותו מענה, תני לו אוכל במרווחים קבועים (לדוגמא כל 3 שעות) ובשאר הפעמים הרגיעי אותו מבלי לתת לו אוכל, בגיל זה עדיין צריך לעזור לו עם המוצץ בעוד כחודשיים התחילי ללמד אותו לקחת מוצץ בעצמו.
השכיבי אותו לישון לפי סימני העייפות שלו. יכול להיות שהוא מגיע עייף מידי ללילה וזה מוביל להרבה יקיצות.
בנוסף, את מוזמנת להיכנס לדף הפייסבוק של "שיטת לילה טוב" בלשונית טיפים - טיפ מס' 5 מדבר על הרגלי שינה לתינוקות לפני גיל 5 חודשים.
1. התעוררויות בלילה - תינוק בן 3 וחצי חודשים
15/01/2012 12:45
שלום,אנו נתקלים מידי יום בקושי בשינת הלילה. עניין ההרדמה הולך בדרך כלל בסדר אך הוא אינו מצליח לישון שינת לילה רצופה.
הוא קם כל לילה במקרה הטוב אני שמה לו מוצץ והוא חוזר לישון אך יש לילות שהוא אינו מוכן לחזור לישון ובוכה בכי הסטרי שאפילו אם אנחנו מרימים ומנענעים אותו הוא לא נרגע ובסופו של דבר אני נכנעת ומניקה אותו.
אני לא יודעת מה אנחנו עושים לא בסדר....
אני מנסה להקפיד על סדר יום קבוע (האכלה, פעילות ושינה) וני א נתקלת בשום בעיה להרדים אותו בשעות היום והוא גם ישן טוב (שעה/ שעתיים ברציפות) אך בלילה הוא אינו ישן ברציפות.
אנחנו כבר ממש מותשים מהלילות הלבנים הללו ומתקשים לתפקד כרגיל בעבודה. אשמח אם תוכלי לעזור לי
תודדה מראש!
מאת: אורח/ת
2. התעוררויות בלילה
16/01/2012 21:45
בניית שגרה וסדר יום ברור היא מצויינת וטוב שאת מקפידה לעשות כך, זה בהחלט יכול לעזור לבנך גם בשינה.גם במהלך הלילה בנך זקוק לשגרה ברורה וכשהוא יבין למה עליו לצפות יהיה לו קל יותר.
לדוגמא: תמיד גשי אליו כשהוא בוכה ותני לו את אותו מענה, תני לו אוכל במרווחים קבועים (לדוגמא כל 3 שעות) ובשאר הפעמים הרגיעי אותו מבלי לתת לו אוכל, בגיל זה עדיין צריך לעזור לו עם המוצץ בעוד כחודשיים התחילי ללמד אותו לקחת מוצץ בעצמו.
השכיבי אותו לישון לפי סימני העייפות שלו. יכול להיות שהוא מגיע עייף מידי ללילה וזה מוביל להרבה יקיצות.
בנוסף, את מוזמנת להיכנס לדף הפייסבוק של "שיטת לילה טוב" בלשונית טיפים - טיפ מס' 5 מדבר על הרגלי שינה לתינוקות לפני גיל 5 חודשים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום