פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הירדמות של תינוק בן 3 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

התינוק שלי בן 3 חודשים וקשה לו מאוד להירדם, הוא סקרן ונאבק בעייפות עד שהוא מגיע לרמות של עייפות יתר. קראתי המון שיטות להרדמת תינוק אבל שום דבר לא עוזר. גם על הידיים שלי לוקח זמן להרגיע אותו, זה יכול לקחת עד שעה וחצי. ברוב המקרים, לא מתייחסים לאפשרות כזו שגם על הידיים הוא לא נרגע, גם לא בעגלה אז אני לא רואה איך אני יכולה ללמד אותו להירדם לבד...אני מקפידה לשים לב לפיהוקים כדי לא לפספס את חלון ההזדמנות של השינה, אבל ברגע שהוא שןם לב שאני רוצה להרדים אותו, הוא מתחיל לבכות. מה אתן ממליצות לעשות כדי שאני לא אמצא את עצמי עם תינוק בן שנה על הידיים...
לצורך הרגעה אפשר להיעזר בכדור פיזיו או במנשא. להשתדל לא להרדים אותו על הכדור אלא רק להרגיע.
לפני שאת מתחילה להרגיע על הידיים לצורך שינה "הורידי הילוך" וצרי טקס שינה נעים ורגוע (אפשר לשיר, אפשר לתת עיסוי - כל דבר שאת מתחברת אליו), יכול להיות שהוא סובל גם מגזים ולכן העירסול במנשא יכול לעזור. וגם עיסוי ומגע.
תמשיכי להקפיד על סימני עייפות, לרוב עייפות יתר היא סיבה שמאוד קשורה לבכי חזק וקושי בהרדמות.
1. הירדמות של תינוק בן 3 חודשים
16/01/2012 17:53
שלום,התינוק שלי בן 3 חודשים וקשה לו מאוד להירדם, הוא סקרן ונאבק בעייפות עד שהוא מגיע לרמות של עייפות יתר. קראתי המון שיטות להרדמת תינוק אבל שום דבר לא עוזר. גם על הידיים שלי לוקח זמן להרגיע אותו, זה יכול לקחת עד שעה וחצי. ברוב המקרים, לא מתייחסים לאפשרות כזו שגם על הידיים הוא לא נרגע, גם לא בעגלה אז אני לא רואה איך אני יכולה ללמד אותו להירדם לבד...אני מקפידה לשים לב לפיהוקים כדי לא לפספס את חלון ההזדמנות של השינה, אבל ברגע שהוא שןם לב שאני רוצה להרדים אותו, הוא מתחיל לבכות. מה אתן ממליצות לעשות כדי שאני לא אמצא את עצמי עם תינוק בן שנה על הידיים...
מאת: אורח/ת
2. הירדמות בגיל 3 חודשים
16/01/2012 22:29
בגיל זה עדיין לרוב התינוקות אין את היכולת הפיסיולוגית להירדמות עצמאית ולכן גם עם כרגע זה לא עובד בסביבות גיל 5-6 אפשר יהיה ללמד אותו להירדם בעצמו.לצורך הרגעה אפשר להיעזר בכדור פיזיו או במנשא. להשתדל לא להרדים אותו על הכדור אלא רק להרגיע.
לפני שאת מתחילה להרגיע על הידיים לצורך שינה "הורידי הילוך" וצרי טקס שינה נעים ורגוע (אפשר לשיר, אפשר לתת עיסוי - כל דבר שאת מתחברת אליו), יכול להיות שהוא סובל גם מגזים ולכן העירסול במנשא יכול לעזור. וגם עיסוי ומגע.
תמשיכי להקפיד על סימני עייפות, לרוב עייפות יתר היא סיבה שמאוד קשורה לבכי חזק וקושי בהרדמות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום