פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0האכלה מבקבוק בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

היא אוכלת מבקבוק אוכל בשם אינפמיל- שזה אוכל מיוחד לתינוקות עם ריפלוקס ומה שמיוחד בו זה שהוא סמיך יותר ממטרנה וסימיליק.
הבת שלי אוכלת במהלך היום כל 3 שעות כ- 100CC וזה לוקח בדר"כ כרבע שעה עד עשרים דקות האכלה.
לאחר המקלחת (בין 19-20) היא פתאום רוצה המון אוכל, זו גם ההאכלה האחרונה שלה באותו יום ובדר"כ אחריה היא ישנה כ-7 שעות (בלילות הטובים), היא אוכלת בהאכלה הזו כ- 220CC הבעיה שזה לוקח לה המון זמן, היא מסיימת את ה-100CC הראשונים כרגיל ואח"כ ממשיכה לאכול עוד שעה וחצי כמעט את כל השאר, אם אני מוציאה את הבקבוק והיא לא מסיימת כמות של 220CC היא פשוט לא נרדמת
ואז נוצר מצב שאני מאכילה אותה כמעט שעתיים או יותר והאכלה שמתחילה ב 20:30 בערך מסתיימת ב 23 וזה מאוד מאוחר וגם הורס לי ולבעלי את כל הערב. אני גם לא בטוחה שזה נכון שככה היא אוכלת אבל אני לא יודעת איך לשנות את זה. חשבתי אולי בפעם הראשונה שהיא עוצרת (בדר"כ אחרי 130CC) לעשות גרפס ולשים אותה במיטה ולתת לה לרצות אולי לאכול במרץ יותר את השאר.
האם זה הגיוני מה שקורה? איך לשפר את זה? זה פשוט גומר לנו את הערבים
תודה
בעיני זה נשמע האכלה מאוד ארוכה, יחד עם זאת אני לא אשת המקצוע המתאימה. אני מציעה לך לפנות לתזונאית או רופא ילדים.
1. האכלה מבקבוק בלילה
21/01/2012 23:16
שלום, שמי ליבי ויש לי ילדה בת 7 שבועותהיא אוכלת מבקבוק אוכל בשם אינפמיל- שזה אוכל מיוחד לתינוקות עם ריפלוקס ומה שמיוחד בו זה שהוא סמיך יותר ממטרנה וסימיליק.
הבת שלי אוכלת במהלך היום כל 3 שעות כ- 100CC וזה לוקח בדר"כ כרבע שעה עד עשרים דקות האכלה.
לאחר המקלחת (בין 19-20) היא פתאום רוצה המון אוכל, זו גם ההאכלה האחרונה שלה באותו יום ובדר"כ אחריה היא ישנה כ-7 שעות (בלילות הטובים), היא אוכלת בהאכלה הזו כ- 220CC הבעיה שזה לוקח לה המון זמן, היא מסיימת את ה-100CC הראשונים כרגיל ואח"כ ממשיכה לאכול עוד שעה וחצי כמעט את כל השאר, אם אני מוציאה את הבקבוק והיא לא מסיימת כמות של 220CC היא פשוט לא נרדמת
ואז נוצר מצב שאני מאכילה אותה כמעט שעתיים או יותר והאכלה שמתחילה ב 20:30 בערך מסתיימת ב 23 וזה מאוד מאוחר וגם הורס לי ולבעלי את כל הערב. אני גם לא בטוחה שזה נכון שככה היא אוכלת אבל אני לא יודעת איך לשנות את זה. חשבתי אולי בפעם הראשונה שהיא עוצרת (בדר"כ אחרי 130CC) לעשות גרפס ולשים אותה במיטה ולתת לה לרצות אולי לאכול במרץ יותר את השאר.
האם זה הגיוני מה שקורה? איך לשפר את זה? זה פשוט גומר לנו את הערבים
תודה
מאת: אורח/ת
2. תזונה
24/01/2012 9:38
הי,בעיני זה נשמע האכלה מאוד ארוכה, יחד עם זאת אני לא אשת המקצוע המתאימה. אני מציעה לך לפנות לתזונאית או רופא ילדים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום