פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה בשעות היום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת 4.5 חודשים. לפני כשבועיים עברה לישון בחדרה במיטתה והמעבר נרשם בהצלחה. היא לפעמים מרדימה את עצמה ואם צריך אז מוצץ וכמה טפיחות והיא לרוב נרדמת. שאלתי היא בקשר לשעות היום. היא אוכלת כל 3 שעות ובד"כ כשעה-שעה וחצי אחרי כל ארוחה מתעייפת ואני מרדימה אותה. היא ישנה כחצי שעה בממוצע. כל זה קורה כרגע במיטה שלי. מכיוון שהעייפותתופסת אותה תוך כדי שאנו משחקות וכו', אני משאירה אותה כבר במיטה של בעלי ושלי ושם אנחנו מעבירות את החורף הקר. האם אני צריכה לדאוג שהשינה במהלך היום תהיה במיטה שלה? האם אני מבלבלת אותה בכך ששנת הלילה במיטה שלה ושנות היום במיטה שלי?
תודה!
הבעייתיות עם השינה במיטה שלך בשנות היום היא שזה הופך מאוד מהר לגורם תלות. כיון שבתך מתרגלת להירדם במיטתך כשאת לידה. עם הזמן מתפתחת לגורמי התלות עמידות ואז שהיא עלולה לדרוש את אותה הירדמות גם בלילה ולהתעורר במהלך הלילה כדי "לדרוש" שתקחי אותה למיטתך.
1. שינה בשעות היום
24/01/2012 15:57
שלום רבבתי בת 4.5 חודשים. לפני כשבועיים עברה לישון בחדרה במיטתה והמעבר נרשם בהצלחה. היא לפעמים מרדימה את עצמה ואם צריך אז מוצץ וכמה טפיחות והיא לרוב נרדמת. שאלתי היא בקשר לשעות היום. היא אוכלת כל 3 שעות ובד"כ כשעה-שעה וחצי אחרי כל ארוחה מתעייפת ואני מרדימה אותה. היא ישנה כחצי שעה בממוצע. כל זה קורה כרגע במיטה שלי. מכיוון שהעייפותתופסת אותה תוך כדי שאנו משחקות וכו', אני משאירה אותה כבר במיטה של בעלי ושלי ושם אנחנו מעבירות את החורף הקר. האם אני צריכה לדאוג שהשינה במהלך היום תהיה במיטה שלה? האם אני מבלבלת אותה בכך ששנת הלילה במיטה שלה ושנות היום במיטה שלי?
תודה!
מאת: אורח/ת
2. שינה במיטת ההורים
25/01/2012 10:14
הי,הבעייתיות עם השינה במיטה שלך בשנות היום היא שזה הופך מאוד מהר לגורם תלות. כיון שבתך מתרגלת להירדם במיטתך כשאת לידה. עם הזמן מתפתחת לגורמי התלות עמידות ואז שהיא עלולה לדרוש את אותה הירדמות גם בלילה ולהתעורר במהלך הלילה כדי "לדרוש" שתקחי אותה למיטתך.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום