הקניית שינה לתינוקת בת 8 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הקניית שינה לתינוקת בת 8 חודשים
24/01/2012 15:57
יש לי תינוקת בת 8 חודשים, קורה לי איתה משהו מאוד מוזר. הילדה בפעוטון מגיל חצי שנה. המטפלת לוקחת אותה לישון, מניחה אותה והופ הילדה מניחה את הראש ונרדמת. איתי, זה בדיוק ההיפך, אני מניחה אותה והיא מרימה את הראש ובוכה, מרימה, ושוב מניחה עד שאני מתייאשת ומרדימה על הידיים. הילדה נכנסת לשינה טובה, אני מניחה אותה והיא מתעוררת בבכי עוד לפני שהנחתי אותה.ואז אני נאלצת להחזיק אותה על הידיים לפחות חצי שעה כדי שתיכנס לשינה ממש עמוקה ולפעמים זה גם שעה ושעה וחצי. בנוסף, היא מתעוררת בלילה בערך פעמיים בבכי. אם אני לא מרימה הבכי מתחזק. כשאני מרימה אני נותנת לה לשתות מים. עלי, היא נרדמת בשנייה. חשוב לי לציי שמאז שנולדה היא נרדמת על הידיים..אני מיואשת. איך אני מקנה לה שינה טובה, איכותית ורציפה?
מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה
25/01/2012 10:25
הי,
את מתארת מקרה מאוד נפוץ.
ילדים עושים הפרדה מוחלטת בין מה שקורה בגן לבין מה שקורה עם אמא ואבא. כאשר המטפלת הרגילה אותה להירדם בצורה כזו כך היא מצפה לישון שם, בבית היא רגילה להירדם על הידיים ולכן כך היא מצפה להירדם.
כדי שתהיה לכם שנת לילה רצופה צריך ללמד אותה להירדם בצורה עצמאית במיטתה וללא גורמי תלו (ידיים, מים..)
הסיבה שהיא מתעוררת בלילה היא כי היא זקוקה לאותה עזרה בהירדמות כפי שהיא קיבלה בתחילת הלילה.
תחילה למדי אותה להירדם במיטתה ע"י זה שתניחי אותה במיטה, שבי לידה על כסא ותני לה מגע רצוף כל הזמן (טפיחות, ליטופי, נדנודים וכו..) בכל פעם שהיא בוכה הרימי על הידיים וכשהבכי נחלש החזירי למיטה והמשיכי עם המגע. כשזה יעשה בצורה נכונה ומדוייקת לאחר 2-3 לילות היא כבר לא תבכה ותסתגל להירדמות במיטה ואז תוכלי להמשיך לשבת לידה מבלי לתת מגע ולאחר כמה לילות להתרחק וכך עד שתצאי מהחדר.
יחד עם זה חשוב לנטרל את כל גורמי התלות שיש לבתך.
אני מציעה לך לחשוב על תהליך שינה מלא עם ליווי אישי יומיומי שיתן לך את כל הכלים להתמודד עם זה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד