שינת לילה אצל תינוק חולה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינת לילה אצל תינוק חולה
25/01/2012 10:55
יש לי בעיה כשהקטן שלי חולה אני ממש מרגישה צורך להשכיב אותו לישון איתי במיטה. (בן שנתיים) בין היתר זה חוסך לי את הריצות לחדר שלו 10 פעמים במשך הלילה כי הוא עם חום, או שסתום לו האף, או שהוא צמא או בוכה ורוצה על הידיים... (מה לעשות גם אני אמא מותשת..)
לפני יומיים הוא שוב התחיל לפתח משהו (כנראה שפעת או התקררות) בגלל זה אני שואלת, ובעלי כל הזמן מעיר לי שזה לא רעיון טוב וכו'.. שהמיטה שלנו היא רק שלנו וצריך לשים גבולות בנושא הזה..
מה את חושבת?
מאת: אנונימוס
2. זמן מחלה
25/01/2012 14:22
הי אנונימוס,
מעבר להצבת גבולות שאני בהחלט מסכימה איתה, יש כאן נושא של תלות, בתך עלולה לפתח לזה תלות ולהתחיל לדרוש אותה גם כשהיא אינה חולה ולאחר מכן בדר"כ מתפתחת עמידות מה שאומר שהיא עלולה להתחיל להתעורר באמצע הלילה כדי להגיע אליך למיטה.
חשוב להבין, שילד שיודע לישון טוב ובצורה עצמאית ישן טוב יותר במיטה שלו וכשהיא חולה היא זקוקה יותר לשעות השינה האלה.
אין ספק שבזמן מחלה הם מתעוררים יותר וזה מצריך מאיתנו לקום אליהם יותר אבל מחלה היא משהו זמני שיכול לעבור אחרי 2-3 לילות ולעומת זאת תלות ועמידות יכולים להישאר גם לאחר המחלה..
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. אני מקווה שהוא כבר מרגיש יותר טוב ושיש לכם לילות רצופים...:)
29/01/2012 15:07
לי יש שני ילדים, הקטן בן 3 והגדול בן חמש וחצי, הגדול חלה המון בחורף הזה, בעיקר סבל משיעולים וגיסתי נתנה לי להשתמש במוצר סיני של זן צמחים שעוזר לשיעולים (אני בדרך כלל לא מאמינה במוצרים כאלה) אבל הייתי נואשת וזה עזר...בנוסף רציתי לשאול, האם מוצרי חלב באמת גורמים לליחה? או שזה סתם מיתוס, שמעתי דברים לכאן או לכאן...
מאת: אורח/ת
4. תודה על העצה
30/01/2012 15:41
אין לי מספיק ידע מקצועי כדי לענות לך לגבי מוצרי החלב. את יכולה להתייעץ עם תזונאית. או פורום שעוסק בתזונה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
5. אוקיי תודה
31/01/2012 10:16
(אני אנסה את זה להבא..) בינתיים באמת נשתדל להקפיד איתו על שינה במיטב שלו ולא בשלנו.
לגבי מוצרי חלב אגב, אני חושבת שעדיף להמנע, אבל מצד שני כל יומים יוצא מחקר חדש אז לכי תדעי..
מאת: אנונימוס
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד