פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינת לילה של בת חמישה וחצי חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת חמישה וחצי חודשים ומעולם לא היתה ישנונית גדולה. בלילות השיא ישנה 5 שעות ברצף, ינקה ואח"כ עוד 3 ועוד 2 בערך.
היא יודעת להירדם לבדה במיטה די טוב, לרב ללא עזרתי (וללא מוצץ) ואם מתעוררת במהלך היום אני מרגיעה אותה בלחישות ובליטופים ולעיתים גם נרדמה בחזרה לבדה. בלילה זה לעיתים עובד ולעיתים לא ואז אני צריכה להניק אותה כדי שתירגע ותירדם.
בלילות יש לי פעמים רבות תחושה שהיא יונקת ממש מעט ואח"כ סתם מוצצת, אבל לא מצליחה למנוע את זה.
עוד בעיה- היא חולה הרבה וסובלת הרבה מדלקןת אזניים, דבר שגורם לה להתעורר בלילות פעמים רבות. במקרים כאלה, אני מרחמת עליה ומרגיעה אותה בהנקה.
אני לא כ"כ יודעת מה לעשות. בכל פעם שאני רוצה להרגיל אותה לשינה טובה יותר בלילות, היא שוב חולה.
מה עושים?
תודה רבה
ורד
בשינה טובה ועמוקה מתחזקת מערכת החיסון, כך שאם היא תישן טוב יותר יכול להיות שהיא תחלה פחות.
דווקא בזמן מחלה היא זקוקה יותר לשעות שינה ולהתחזקות ולכן, כשהיא זקוקה לך זה ממש בסדר לגשת אליה ולהרגיע אבל אין לה צורך בהנקות נוספות. אם היא נרגעת מהמציצה את יכולה לנסות לתת לה מוצץ.
דווקא האוכל יכול להיות הסיבה לזה שהיא מתעוררת יותר וישנה פחות.
בזמן מחלה אפשר כאמור לגשת, להרגיע, להיות איתה כשהיא צריכה אבל בסופו של דבר לאפשר לה להירדם בעצמה כמו בכל יום אחרת בכל מחלה תצטרכי להתחיל מחדש.
1. שינת לילה של בת חמישה וחצי חודשים
13/02/2012 11:51
שלום לכןביתי בת חמישה וחצי חודשים ומעולם לא היתה ישנונית גדולה. בלילות השיא ישנה 5 שעות ברצף, ינקה ואח"כ עוד 3 ועוד 2 בערך.
היא יודעת להירדם לבדה במיטה די טוב, לרב ללא עזרתי (וללא מוצץ) ואם מתעוררת במהלך היום אני מרגיעה אותה בלחישות ובליטופים ולעיתים גם נרדמה בחזרה לבדה. בלילה זה לעיתים עובד ולעיתים לא ואז אני צריכה להניק אותה כדי שתירגע ותירדם.
בלילות יש לי פעמים רבות תחושה שהיא יונקת ממש מעט ואח"כ סתם מוצצת, אבל לא מצליחה למנוע את זה.
עוד בעיה- היא חולה הרבה וסובלת הרבה מדלקןת אזניים, דבר שגורם לה להתעורר בלילות פעמים רבות. במקרים כאלה, אני מרחמת עליה ומרגיעה אותה בהנקה.
אני לא כ"כ יודעת מה לעשות. בכל פעם שאני רוצה להרגיל אותה לשינה טובה יותר בלילות, היא שוב חולה.
מה עושים?
תודה רבה
ורד
מאת: ורד
2. שינה ומחלות
13/02/2012 20:10
הי ורד,בשינה טובה ועמוקה מתחזקת מערכת החיסון, כך שאם היא תישן טוב יותר יכול להיות שהיא תחלה פחות.
דווקא בזמן מחלה היא זקוקה יותר לשעות שינה ולהתחזקות ולכן, כשהיא זקוקה לך זה ממש בסדר לגשת אליה ולהרגיע אבל אין לה צורך בהנקות נוספות. אם היא נרגעת מהמציצה את יכולה לנסות לתת לה מוצץ.
דווקא האוכל יכול להיות הסיבה לזה שהיא מתעוררת יותר וישנה פחות.
בזמן מחלה אפשר כאמור לגשת, להרגיע, להיות איתה כשהיא צריכה אבל בסופו של דבר לאפשר לה להירדם בעצמה כמו בכל יום אחרת בכל מחלה תצטרכי להתחיל מחדש.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום