התעוררות בבכי

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. התעוררות בבכי
14/02/2012 11:17
יש לי תינוקת בת חודשיים.
יש לנו סדר יום קבוע של אוכל פעילות ושינה במחזוריות של 3 שעות.
כשאני רואה שהיא מתחילה להתעייף מפהקת ומשפשפת עיניים אני משכיבה אותה במיטה שלה על הבטן עם מוצץ והיא נירדמת לבד. ישנה בערך 40 דקות שעה ומתעוררת בצרחות ובכי, קשה מאוד להרגיע אותה למרות שאני רואה שהיא עדיין עייפה ורוצה לישון היא נירגעת מנמנמת עוד חצי שעה עד הארוחה ומתעוררת שמחה ומחייכת כאילו כלום לא היה.
היו לנו פעמים שבהם ישנה שעה ושעתיים ביום אבל אני לא נזכרת במשהו שונה שעשיתי אז.
זה קורה לה גם בעגלה בחוץ כשאנחנו מטיילים.

בלילה היא נירדמת לבד בשמונה וחצי 9 במיטה שלה על הגב עם מוצץ ישנה עד 3 ,מתעוררת אני הופכת אותה על הבטן עם מוצץ היא נירדמת שוב עד 5 ורק אז אני מאכילה אותה.

מבקשת עזרההההה
מאת: נינה
2. תשובה
16/02/2012 21:07
הי נינה,

אם אני מבינה נכון השאלה שלך לגבי היקיצה בבוקר לאחר 40-60 דקות.
בתך מאוד צעירה ובגיל זה יש עדיין הסתגלות לעולם ורפלקס הבהלה וכו..
זה גיל בו הם עדיין זקוקים לנו מאוד.
קשה לי לומר מהי סיבת הבכי מלבד מה שציינתי אפשריות נוספות יכולות להיות עייפות יתר והירדמות לא באותו מקום בו היא מתעוררת.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. התעוררות בבכי
18/02/2012 20:50
זה קורה לה לא רק בבוקר במהלך כל התנומות ביום.
והיא נירדמת לבד במיטה שלה כל הזמן.
מאת: נינה
4. התעוררות סמוך לשעת ההרדמה
20/02/2012 23:14
כפי שציינתי בתך מאוד צעירה.
אנחנו מתחילים בתהליכי שינה החל מגיל 5 חודשים כי אז יש יכולת הירדמות עצמאית.
ההתעוררות שלה מגיעה לרוב לאחר מחזור שינה (שהוא 60 דקות) וכנראה קשה לה לעשות את המעבר הזה.
יכול להיות שזה קשור לעייפות- שימי לב לסימני עייפות והשכיבי אותה לישון לפיהם.
ויכול להיות שזה קשור לטקס שינה, כשהטקס אינו בנוי נכון הוא גורם ליקיצות. לפני השינה "הורידי הילוך" הרגיעי והביאי אותה לשינה ללא גירויים וללא זמן משחק במהלך הטקס.
צרי לה שגרת יום ברורה וקבועהף גם זה יקל על ההרדמה ועל הבכי כי היא תדע למה לצפות ומה הולך להיות, שגרה זה הבטחון של תינוקות וילדים.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד