האכלת לילה בגיל 9 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. האכלת לילה בגיל 9 חודשים
19/02/2012 12:06
שלום רב,
בני בן 9 חודשים, הולך לישון שנת לילה בשעה 18:30. עד לאחרונה היה אוכל ב18:30 לפני השינה(יונק) ובערך כל 4 שעות בלילה. לאחר "סדרת חינוך" הגענו למצב של 18:30, 22:30-23:00 ו6-7 בבוקר, תלוי מתי מתעורר. לפעמים חוזר לישון אחרי שש ולפעמים נשאר ער. מאז "סדרת החינוך" השינה שלא השתפרה מעט, מתעורר פחות פעמים בלילה.
1.מכיוון שהולך לישון מוקדם כל כך(לא מצליחה למשוך אותו) האם הגיוני לצפות שימשיך לישון ללא האכלה בלילה עד הבוקר? עד מתי הגיוני למשוך אותו ללא אוכל.
2. אני מרגישה שמכיוון שבחלק מהפעמים שהוא קם אני מאכילה ובחלק לו אני נורא מבלבלת אותו והוא לא מבין מתי זה קורה ומתי עליו לחזור לישון.

אשמח לעצה

תודה רבה
מאת: אורח/ת
2. האכלת לילה
20/02/2012 22:14
הי,

ראשית, אני שמחה לשמוע שאתם חווים איזשהו שיפור והקלה בלילות ומקווה שזה ימשיך להשתפר עבורכם.
אכן אפשר לצפות מתינוק בן 9 חודשים שילך לישון בשעה 18:30 ועד הבוקר (11-12 שעות) ללא אוכל. ואם בנך עייף וזקוק לשינה בשעה זו המשיכי בזה מבלי לנסות "למשוך" אותו.

לפני שאת מנסה להמשיך ולחות את הארוחות שלו הייתי ממליצ לנתק את הקשר עם השינה ולא לאפשר לו להירדם בזמן האוכל. כשהקשר ינותק יהיה לו קל יותר לוותר על הארוחות או לדחות אותם.
ואז בהדרגה להמשיך ולדחות ארוחות. זה נכון שזה עלול ליצור בלבול ולכן את זו שצריכה לעשות לו את הסדר בדרך ההתנהלות שלך. כשזו שעת האוכל הביאי לו אוכל וכשזו לא אז הרגיעי אותו ללא אוכל אלא במגע שלך. וחשוב להמשיך ולהתקדם בכל מספר ימים לדחות בעוד שעה את האוכל עד לשלב בו את מחליטה (אם את בוחרת להשאיר ארוחה אחת או להוריד הכל)
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד