פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0התעוררות בלילה פעוט בן שנה ושמונה חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

לא לגמרי ברור לי האם הוא נרדם עם הבקבוק או לא.
אני לא מכירה את פרטי המקרה ולכן מאוד קשה לי לדעת מהי סיבת הרגרסיה. הייתי בודקת האם יש לו איזושהי עזרה בתחילת הלילה או בשנות היום (מוצץ? מוסיקה? מובייל? בקבוק? או כל דבר אחר)
חשוב לזכור שהוא חש את מה שקורה בבית ואם יש התרגשות מסויימת או לחץ מסויים סביב הלידה הוא ירגיש את זה וזה יכול להוביל לטריגר לרגרסיה.
במידה ותזהו מהו גורם התלות כדי ללמדו לישון בלעדיו וזה מה שיחזיר את הלילות הרצופים, מומלץ לעשות את זה לפני הלידה כדי שזה לא יקשה עליכם.
1. התעוררות בלילה פעוט בן שנה ושמונה חודשים
20/02/2012 20:44
עידו, בן שנה ושמונה חודשים ישן מגיל חצי שנה ועד לאחרונה שנת לילה רצופה ללא בעיות. הולך לישון אחרי אמבטיה ובקבוק (בדרך כלל שותה אפילו פחות מ 100 cc לפי בקשתו) ונרדם לבד בלי שום בעיה. לפני חודש התחיל להתעורר באמצע הלילה ומתקשה מאוד להרדם חזרה. לפעמים הוא שותה אפילו 400cc עד שנרדם, וגם אז בקושי רב. כל העסק יכול לקחת גם יותר משעה עד שהוא מסכים לחזור לישון... אנחנו כבר די מיואשים במיוחד לאור העובדה שעוד חודשיים בערך אני אמורה ללדת ולא יודעים איך נחזיק ככה גם עם תינוק חדש. כל עצה תתקבל בברכה (-! מאת: אורח/ת
2. רגרסיה
20/02/2012 22:59
הי,לא לגמרי ברור לי האם הוא נרדם עם הבקבוק או לא.
אני לא מכירה את פרטי המקרה ולכן מאוד קשה לי לדעת מהי סיבת הרגרסיה. הייתי בודקת האם יש לו איזושהי עזרה בתחילת הלילה או בשנות היום (מוצץ? מוסיקה? מובייל? בקבוק? או כל דבר אחר)
חשוב לזכור שהוא חש את מה שקורה בבית ואם יש התרגשות מסויימת או לחץ מסויים סביב הלידה הוא ירגיש את זה וזה יכול להוביל לטריגר לרגרסיה.
במידה ותזהו מהו גורם התלות כדי ללמדו לישון בלעדיו וזה מה שיחזיר את הלילות הרצופים, מומלץ לעשות את זה לפני הלידה כדי שזה לא יקשה עליכם.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום