בת שנה וחודשיים- התעורריות במהלך הלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת שנה וחודשיים- התעורריות במהלך הלילה
26/02/2012 14:44
שלום רב
ביתי בת שנה וחודשיים ומתקשה לישון ברצף בלילה. היינו אצל רופאה להפרעות שינה והיא נתנה לנו שיטת הרדמה עצמית ללימוד התינוקת ולטענתה כאשר תדע איך להירדם בלילה בכוכות עצמה, מספר ההתעורריות ילך ויקטן. היה שיפור קל במספר לילות לאחר מכן ושוב החלו התעוררויות מרובות 4-5 בלילה לאחר שנרדמת לבד בשעה 20:00 בערב. היא נרדמת לבדה במיטתה ללא כל התניות ועדיין מתעוררת בלילה 1-2 רק למוצץ/ ליטוף/ מים ופעם פעמיים נוספים עירנית לחלוטין. התינוקת המתוקה שלי נראית מותשת ועייפה ומיותר לציין שבן זוגי ואני עיפיים ונואשים. האם יש איזהי דרך שאנחנו צריכים לנקוט בה כאשר היא מתעוררת במהלך הלילה?י אשמח לעזרתך
מאת: אורח/ת
2. התעוררויות בלילה
26/02/2012 21:12
הי,
אני ממש מבינה אותך זה באמת קשה ומעייף ומשפיע על כל הסביבה ובעיקר על בתך.
זה נכון שהירדמות עצמאית היא זו שתוביל את בתך לשנת לילה רצופה. כשאנחנו מדברים על הירדמות עצמאית אנחנו מתיחסים לכל שלבי השינה- בתחילת הלילה, באמצע הלילה ובשנות היום, אי אפשר לעבוד רק על דבר אחד כי יש קשר בין כל שלושת הדברים.
מספיק שיש איזושהי התנייה בלילה (מוצץ/ליטוף/מים) בשביל שיווצרו עוד ועוד יקיצות גם אם בתחילת הלילה היא יודעת להירדם בעצמה.
צריך לנטרל את כל גורמי התלות שיש לה גם במהלך הלילה ואז ההירדמות אכן תהיה עצמאית והלילות יהיו רצופים.
אני לא יודעת מהי השיטה אותה קיבלתם אבל נראה שזה עבד לכם נהדר בתחילת הלילה עשו אותו הדבר גם במהלך הלילה וגם בשנות היום.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד