פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינת לילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת חצי שנה ואני מנסה לגרום לה לישון בלילה קצת יותר.
בעיקרון היא נרדמת לבד- אני שמה אותה במיטה והיא נרדמת. אם יש צורך אני מרגיעה אותה בלטיפות ובששש...
במהלך הלילה היא מתעוררת באופן קבוע אחרי 4 שעות ואני לא נותנת לה לאכול אלא רק אחרי שעה נוספת (רציתי לרווח את זה יותר אבל אני עוד לא עוברת את מחסום החמש שעות והיא ממשיכה בכל מקרה להתעורר אחרי 4 שעות). אחרי שהיא אוכלת היא חוזרת לישון 3 שעות נוספות ואז עוד כשעתיים. כל לילה אותו הדבר.
איך אני משפרת את זה כך שתישן יותר שעות ברצף בתחילת הלילה? האם יכול להיות שהיא רעבה (היא כבר אוכלת די הרבה מוצקים וגם יונקת הרבה במהלך היום).
תודה רבה
יעל
קשה לי לדעת מהי הסיבה בה בתך מתעוררת באופן קבוע באותה שעה.
יכול להיות שזה אכן מתוך ההרגל של אוכל אם זה כך אז הפתרון הוא להמשיך להתקדם.
יש תינוקות שעד גיל שנה זקוקים לארוחה אחת בלילה.
כל עוד לבתך אין תלות באוכל כדי להירדם אפשר להשאיר לה ארוחה אחת בלילה.
אם יש לה תלות נתקי את הקשר בין האוכל לשינה (תני לה אוכל אבל אל תאפשרי לה להירדם תוך כדי) ואז יהיה לך קל יותר לרווח (אגב, אם בתחילת הלילה יש ריווח של 4 שעות אני ממליצה שתעמדי באותו ריווח גם בהמשך הלילה).
יכול להיות שישנם עוד גורמים שבגללם היא מתעוררת באופן קבוע למרות שאינה מקבלת אוכל, נסי לאתר אותם ואז לנטרל אותם.
1. שינת לילה
29/02/2012 12:14
שלום לכןביתי בת חצי שנה ואני מנסה לגרום לה לישון בלילה קצת יותר.
בעיקרון היא נרדמת לבד- אני שמה אותה במיטה והיא נרדמת. אם יש צורך אני מרגיעה אותה בלטיפות ובששש...
במהלך הלילה היא מתעוררת באופן קבוע אחרי 4 שעות ואני לא נותנת לה לאכול אלא רק אחרי שעה נוספת (רציתי לרווח את זה יותר אבל אני עוד לא עוברת את מחסום החמש שעות והיא ממשיכה בכל מקרה להתעורר אחרי 4 שעות). אחרי שהיא אוכלת היא חוזרת לישון 3 שעות נוספות ואז עוד כשעתיים. כל לילה אותו הדבר.
איך אני משפרת את זה כך שתישן יותר שעות ברצף בתחילת הלילה? האם יכול להיות שהיא רעבה (היא כבר אוכלת די הרבה מוצקים וגם יונקת הרבה במהלך היום).
תודה רבה
יעל
מאת: אורח/ת
2. תשובה
29/02/2012 15:15
הי יעל,קשה לי לדעת מהי הסיבה בה בתך מתעוררת באופן קבוע באותה שעה.
יכול להיות שזה אכן מתוך ההרגל של אוכל אם זה כך אז הפתרון הוא להמשיך להתקדם.
יש תינוקות שעד גיל שנה זקוקים לארוחה אחת בלילה.
כל עוד לבתך אין תלות באוכל כדי להירדם אפשר להשאיר לה ארוחה אחת בלילה.
אם יש לה תלות נתקי את הקשר בין האוכל לשינה (תני לה אוכל אבל אל תאפשרי לה להירדם תוך כדי) ואז יהיה לך קל יותר לרווח (אגב, אם בתחילת הלילה יש ריווח של 4 שעות אני ממליצה שתעמדי באותו ריווח גם בהמשך הלילה).
יכול להיות שישנם עוד גורמים שבגללם היא מתעוררת באופן קבוע למרות שאינה מקבלת אוכל, נסי לאתר אותם ואז לנטרל אותם.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום