תינוקת בת שבועיים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוקת בת שבועיים
29/02/2012 12:33
שלום!
יש לנו תינוקת בת שבועיים, היא הייתה ישנה די טוב בלילה ולהתעורר כל שלוש שעות לינוק. בימים האחרונים התהפך לה הסדר- היא ישנה כל היום ומאוד ערנית בלילה, גם כשהיא שבעה, יבשה ולא מציק לה כלום- היא פשוט ערה לחלוטין ולא נרדמת.
אנחנו מפחדים להרגיל אותה להיות כל הזמן על הידיים, אבל במיטה היא צורחת אחרי זמן מסוים ולא נרגעת.
מה כדאי לעשות?
תודה!
מאת: אורח/ת
2. מזל טוב :-)
29/02/2012 15:20
בתך מאוד מאוד צעירה בשביל להרגיל אותה לידיים. כרגע היא זקוקה לזה.
מאוד ייתכן שזה קשור לגזים שיש לה ולא לשינה.
זה גיל בו היא אמורה רוב הזמן לישון ולכן זה בסדר גמור שהיא ישנה הרבה במהלך היום.
בלילה כשהיא בוכה, הרגיעו על הידיים זה בסדר גמור ואפילו חשוב. אבל כשהיא רגועה הניחו חזרה במיטה אם היא זקוקה עדיין למגע וליטוף כשהיא במיטה עשו זאת.
עדיין גם אין לה את היכולת הפיסיולוגית להירדמות עצמאית לכן היא זקוקה לעזרתכם.
החל מגיל 4 חודשים מתחילים להתקבע הרגלים ובכללם הרגלי שינה. מגיל 5 חודשים אפשר לצפות להירדמות עצמאית ללא עזרתכם. וגם אז, אם היא בוכה אפשר להרגיע על הידיים אבל כשהיא רגועה החזירו למיטה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד