פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0קשיי הרדמות - כמעט בן 5 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ממה שאת מתארת נראה שלבנך יש תלות בגורם חיצוני שעוזר לו להירדם (מוצץ). מה שאתם חווים כרגע נקרא עמידות. המוצץ כבר לא עוזר כמו קודם וההרדמות ארוכות יותר, מספר היקיצות בלילה יכול להתחיל לעלות ואולי להגיע גם לחלונות עירות (יקיצה של חצי שעה ומעלה), מומלץ להתחיל ללמד אותו לקחת בעצמו מוצץ במהלך היום. לאחר שהוא ישלוט בזה ביום אפשר להתחיל ללמד אותו לקח מוצץ גם בלילה.
אם את מעוניינת בהמלצה על השיטה ע"י לקוחות שעברו תהליך את מוזמנת לפנות למרכז.
1. קשיי הרדמות - כמעט בן 5 חודשים
04/03/2012 11:27
שלום רב, קצת מצחיק שבילד השלישי אני מעלה את השאלה ובכל זאת... בני כמעט בן 5 חודשים. ב -3 החודשים הראשונים הוא נרדם באופן עצמאי בעריסה ולפתע פתאום לא הצליח להרדם שלא על הידיים. בהתחלה אמנם היה על הידיים, אך התהליך היה מהיר מאוד. מוצץ, ליטוף קצר עם החיתול ולמיטה. בשבועות האחרונים הוא ממש מתנגד להשכבה. לא רוצה את המוצץ, בוכה נורא למרות שעל הידיים. בשניה שהוא טופס את המוצץ נרדם, אבל הוא ממש מתנגד ורק אחרי דקות ארוכות של בכי איכשהו טופס המוצץ ונרדם. במיטה אין בכלל סיכוי להרדימו. בעוד כחודש אני אשוב לעבודה והוא יתחיל ללכת למשפחתון. ברור לי ששם לא ירדימו אותו על הידיים ואני ממש חייבת ללמד אותו להרדם במיטה לפני שיתחיל בגן. אשמח להמלצה על שיטה. תודה :) מאת: אורח/ת
2. עמידות
05/03/2012 23:20
כל ילד הוא שונה ומגיב לדברים בצורה אחרת ולכן זה ממש בסדר לשאול שאלות גם בילד השלישי :-)ממה שאת מתארת נראה שלבנך יש תלות בגורם חיצוני שעוזר לו להירדם (מוצץ). מה שאתם חווים כרגע נקרא עמידות. המוצץ כבר לא עוזר כמו קודם וההרדמות ארוכות יותר, מספר היקיצות בלילה יכול להתחיל לעלות ואולי להגיע גם לחלונות עירות (יקיצה של חצי שעה ומעלה), מומלץ להתחיל ללמד אותו לקחת בעצמו מוצץ במהלך היום. לאחר שהוא ישלוט בזה ביום אפשר להתחיל ללמד אותו לקח מוצץ גם בלילה.
אם את מעוניינת בהמלצה על השיטה ע"י לקוחות שעברו תהליך את מוזמנת לפנות למרכז.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום