פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה אצל תינוקות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני אמא לתינוקת בת חודש, יכול להיות שהשאלה קצת מוקדמת, אבל בכל אופן רציתי להבין על מנת להתכונן לבאות...
הבת שלי ניזונה מהנקה ובקבוק תמ"ל אחד ביום, אותו אני נותנת לה בסביבות השעה 23:00
מבחינת סדר היום, היא אוהבת לישון בבוקר עד סביבות השעה 15:00 במחזורי שינה ארוכים של 3-4 שעות. משעה 15:00 היא בעיקר ערה ולפעמים נרדמת למחזורי שינה קצרים של חצי שעה - שעה. בשעה 19:00 טקס השכבה הכולל אמבטיה ובקבוק בחדר חשוך, אבל היא לא נרדמת ממש עד אחרי בקבוק התמ"ל (כאמור בשעה 23:00). אחרי 23:00 היא נרדמת לרצף שינה ארוך, ויכולה להתעורר בשש בבוקר, ושוב חוזר חלילה..
הייתי רוצה לדעת איך לסדר את השעות, כך שתישן את רוב השעות החל מהשעה 20:00 ולא מ- 23:00 כי בסך הכל היא ישנה מחזורים ארוכים אבל הזמנים עוד לא מסודרים.
תודה!
ראשית מזל טוב!
שנית, השאלה אכן מאוד מוקדמת. בגיל זה עדיין אין שינה מסודרת ותינוקות ישנים לאורך כל היממה. החל מגיל 3 חודשים אפשר להתחיל לראות את רוב שעות השינה עוברים ללילה ובשעות הבוקר היא תתחיל לפתוח יותר ויותר פערים של עירות.
הרגלי השינה בגילאים הללו משתנים הרבה מאוד פעמים ולכן אין טעם לעשות כרגע שום דבר, זה יסתדר מעצמו.
מה שכן אפשר לעשות זה להמשיך ולייצר טקס שינה קבוע ונכון לשנת הלילה ובימים יפים מומלץ לצאת לטיול באור היום כדי לעזור לה לעשות את ההפרדה הברורה בין היום ללילה ובעיקר, להיות סבלניים..
1. שינה אצל תינוקות
04/03/2012 15:12
שלום רב, אני אמא לתינוקת בת חודש, יכול להיות שהשאלה קצת מוקדמת, אבל בכל אופן רציתי להבין על מנת להתכונן לבאות...
הבת שלי ניזונה מהנקה ובקבוק תמ"ל אחד ביום, אותו אני נותנת לה בסביבות השעה 23:00
מבחינת סדר היום, היא אוהבת לישון בבוקר עד סביבות השעה 15:00 במחזורי שינה ארוכים של 3-4 שעות. משעה 15:00 היא בעיקר ערה ולפעמים נרדמת למחזורי שינה קצרים של חצי שעה - שעה. בשעה 19:00 טקס השכבה הכולל אמבטיה ובקבוק בחדר חשוך, אבל היא לא נרדמת ממש עד אחרי בקבוק התמ"ל (כאמור בשעה 23:00). אחרי 23:00 היא נרדמת לרצף שינה ארוך, ויכולה להתעורר בשש בבוקר, ושוב חוזר חלילה..
הייתי רוצה לדעת איך לסדר את השעות, כך שתישן את רוב השעות החל מהשעה 20:00 ולא מ- 23:00 כי בסך הכל היא ישנה מחזורים ארוכים אבל הזמנים עוד לא מסודרים.
תודה!
מאת: אורח/ת
2. תשובה
05/03/2012 23:30
הי,ראשית מזל טוב!
שנית, השאלה אכן מאוד מוקדמת. בגיל זה עדיין אין שינה מסודרת ותינוקות ישנים לאורך כל היממה. החל מגיל 3 חודשים אפשר להתחיל לראות את רוב שעות השינה עוברים ללילה ובשעות הבוקר היא תתחיל לפתוח יותר ויותר פערים של עירות.
הרגלי השינה בגילאים הללו משתנים הרבה מאוד פעמים ולכן אין טעם לעשות כרגע שום דבר, זה יסתדר מעצמו.
מה שכן אפשר לעשות זה להמשיך ולייצר טקס שינה קבוע ונכון לשנת הלילה ובימים יפים מומלץ לצאת לטיול באור היום כדי לעזור לה לעשות את ההפרדה הברורה בין היום ללילה ובעיקר, להיות סבלניים..
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום