שנת לילה תינוק בן 9 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שנת לילה תינוק בן 9 חודשים
05/03/2012 8:20
שלום עינת,

התינוק שלי בן 9 חודשים כל ערב הוא נרדם במיטתו לבד לאחר טקס שינה קבוע, מקלחת אוכל ואז אני מחכה חצי שעה ומשכיבה אותו במיטתו בשעה 20:00 .
רוב הפעמים שאני משכיבה אותו במיטתו הוא בוכה קצת לפעמים הרבה (אני מרגיעה אותו ע"י ליטוף ומוצץ ולא מרימה אותו) ולבסוף נרדם.
במהלך הלילה הוא מתעורר ואז אני נותנת לו לאכול 120 בבקבוק
הוא מתעורר בין השעות 12 בלילה עד 3 לפנות בוקר
לאחרונה התחלנו להפחית את כמות האוכל בהדרגה, הבעיה כאשר הוא מתעורר לאכול הוא לא נרדם מהר ולפעמים לוקח לי כמעט שעה להרגיע אותו
הוא בוכה ואני נגשת מספר פעמים רבות מרגיעה אותו. לפעמים הוא מתעורר יותר מפעם אחת אך אני לא נותנת לו לאכול הוא בוכה קצת ונרדם.
אנחנו כבר מותשים מאז שנולד הוא ישן לילה שלם רק פעמיים.
אני עזרי לי מה לעשות.
במהלך היום הוא ישן פעמיים בוקר כשעה וצהריים כשעתיים.

תודה רבה :)
מאת: אורח/ת
2. תהליך שינה
05/03/2012 23:53
הי,
אני ממש מבינה את העייפות והתסכול שלכם. כ"כ הרבה לילות ללא שינה משפיעים גם על בנך וגם עליך ועל כל הסביבה.
חסר לי המון מידע כדי לעזור לך ולהוביל אותך ללילות רצופים ואני ממליצה לך לחשוב על תהליך אישי עם ליווי מלא.
ממה שאת מתארת מאוד יכול להיות שבנך מגיע ללילה מאוד עייף ולכן הוא מתקשה להירדם בתחילת הלילה ויש בכי במהלך ההרדמה.
אני שמחה לשמוע שאת מצליחה מעט להוריד לו את כמות האוכל ולרווח לו את פערי השעות, יחד עם זאת חשוב גם לא לאפשר לו להירדם בזמן האוכל ואז ינותק ההקשר בין האוכל לשינה ויהיה לך קל יותר להוריד את האוכל.
בנוגע לחלון העירות ולשאר היקיצות, יכול להיות שישנם גורמי תלות נוספים שצריך לנטרל כדי שהוא יחזור לישון מהר יותר וכדי שהוא ידע להחזיר את עצמו לישון לבד.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד