פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בן 3 וחצי חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

סימני עייפות מגיעים בדר"כ באותן השעות וכך תוכלי גם ליצור שגרה. השכיבי אותו לישון רק לאחר שאת מזהה סימני עייפות .
כשתינוק הולך לישון בעיתוי הנכון עבורו השינה שלו טובה יותר וארוכה יותר וההרדמה קלה יותר.
לאחר שתצרי סדר יום ושגרה יהיה לך קל יותר ואולי אפילו לא תצטרכי להאריך לו את השינה.
באותו אופן השכיבי אותו לישון שנת לילה, יכול להיות שתגלי שהוא יכול ללכת לישון מוקדם יותר. השתדלי ליצור לו טקס שינה קבוע.
שגרה חשובה מאוד כדי שבנך ידע מתי לצפות ללכת לישון (וברור לי שזה חשוב ויעזור גם לך).
ככל שהוא ילך לישון פחות עייף הוא ישן טוב יותר.
1. תינוק בן 3 וחצי חודשים
09/03/2012 16:37
שלום, בני הורגל מיום לידתו לישון בחדרו, מיטתו.עם מעט ליטופים בראש ומתן מוצץ ונרדם די מהר בשנת הלילה בסביבות השעה 8 בערב או מעט קודם לכן. במהלך היום דפוס השינה מאד משתנה..יכול לישון בין חצי שעה ועד שעתיים וחצי כאשר כל שעה וחצי שעתיים לערך נרדם..או שאני שמה במיטה באופן יזום או לבדו.. העניין הוא שאין שום סדר יום, ניסיתי להאריך את שנת הצהריים שלו, לעיתים זה עובד ולעיתים ממש לא..חשוב לציין כי לעולם לא נרדם על ידיים או אחרי האוכל..כמו כן ישן תקופה של חודש לילות שלמים ופתאום החל להתעורר 6 פעמים בלילה..מתן מוצץ בדכ מרדים אותו בחזרה..מה לעשות עם ההתעוררויות הללו? מה לעשות אם ביום יש מספר שינות, אך קצרות של חצי שעה ושאיני מסוגלת להאריכן? אני מיואשת, עייפה.. מאת: אורח/ת
2. סימני עייפות
12/03/2012 20:09
התחילי לעקוב וללמוד את סימני העייפות שלו.סימני עייפות מגיעים בדר"כ באותן השעות וכך תוכלי גם ליצור שגרה. השכיבי אותו לישון רק לאחר שאת מזהה סימני עייפות .
כשתינוק הולך לישון בעיתוי הנכון עבורו השינה שלו טובה יותר וארוכה יותר וההרדמה קלה יותר.
לאחר שתצרי סדר יום ושגרה יהיה לך קל יותר ואולי אפילו לא תצטרכי להאריך לו את השינה.
באותו אופן השכיבי אותו לישון שנת לילה, יכול להיות שתגלי שהוא יכול ללכת לישון מוקדם יותר. השתדלי ליצור לו טקס שינה קבוע.
שגרה חשובה מאוד כדי שבנך ידע מתי לצפות ללכת לישון (וברור לי שזה חשוב ויעזור גם לך).
ככל שהוא ילך לישון פחות עייף הוא ישן טוב יותר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום