תינוק בן 3 וחצי חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוק בן 3 וחצי חודשים
09/03/2012 16:37
שלום, בני הורגל מיום לידתו לישון בחדרו, מיטתו.עם מעט ליטופים בראש ומתן מוצץ ונרדם די מהר בשנת הלילה בסביבות השעה 8 בערב או מעט קודם לכן. במהלך היום דפוס השינה מאד משתנה..יכול לישון בין חצי שעה ועד שעתיים וחצי כאשר כל שעה וחצי שעתיים לערך נרדם..או שאני שמה במיטה באופן יזום או לבדו.. העניין הוא שאין שום סדר יום, ניסיתי להאריך את שנת הצהריים שלו, לעיתים זה עובד ולעיתים ממש לא..חשוב לציין כי לעולם לא נרדם על ידיים או אחרי האוכל..כמו כן ישן תקופה של חודש לילות שלמים ופתאום החל להתעורר 6 פעמים בלילה..מתן מוצץ בדכ מרדים אותו בחזרה..מה לעשות עם ההתעוררויות הללו? מה לעשות אם ביום יש מספר שינות, אך קצרות של חצי שעה ושאיני מסוגלת להאריכן? אני מיואשת, עייפה..
מאת: אורח/ת
2. סימני עייפות
12/03/2012 20:09
התחילי לעקוב וללמוד את סימני העייפות שלו.
סימני עייפות מגיעים בדר"כ באותן השעות וכך תוכלי גם ליצור שגרה. השכיבי אותו לישון רק לאחר שאת מזהה סימני עייפות .
כשתינוק הולך לישון בעיתוי הנכון עבורו השינה שלו טובה יותר וארוכה יותר וההרדמה קלה יותר.
לאחר שתצרי סדר יום ושגרה יהיה לך קל יותר ואולי אפילו לא תצטרכי להאריך לו את השינה.
באותו אופן השכיבי אותו לישון שנת לילה, יכול להיות שתגלי שהוא יכול ללכת לישון מוקדם יותר. השתדלי ליצור לו טקס שינה קבוע.
שגרה חשובה מאוד כדי שבנך ידע מתי לצפות ללכת לישון (וברור לי שזה חשוב ויעזור גם לך).
ככל שהוא ילך לישון פחות עייף הוא ישן טוב יותר.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד