פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0איך להאריך שינה של תינוק במהלך היום?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אשמח לקבל ייעוץ.
איך להאריך שינה של תינוק במהלך היום?
התינוק שלי, בן 3 חודשים ישן פרקי זמן קצרים מאד של חצי שעה (זה קרה רק בזמן האחרון- בשבוע האחרון, לפני כן ישן פרקי זמן ארוכים יותר)
אני מנסה להאריך לו את השינה, אך יש לציין כי כאשר מתעורר לאחר חצי שעה הוא נינוח מאד, מחייך ומדבר לעצמו ולא קם בבכי..נראה כאילו ישן מינימום כמה שעות טובות..
אני חוששת שזה משפיע על שנת הלילה שלו- התחיל להתעורר כל שעה שעתיים בלילה..
אני מרדימה אך ורק במיטתו, מעט ליטוף, ואת המוצץ הוא מעיף לאחר כמה דקות של מציצה..
ה עושים עם זה ?אני מותשת ועייפה.
תודה
שנת היום הקצרה בהחלט משפיעה על הלילה וגורמת ליקיצות.
כדי לנסות להוביל אותו לשינה טובה יותר וארוכה יותר קודם כל יש לשים לב לסימני העייפות שלו ולאחריהם לבצע טקס שינה קצר (גם בבוקר). ממולץ לסגור תריסים ורק אז להתחיל בהרדמה.
כשהוא ילך לישון בזמן (לא עייף מידי ולא עירני מדי) הוא ישן טוב יותר ואולי לא תצטרכי לעשות הארכות יזומות.
תנסי לסגל לו שגרה ברורה (יהיה לך קל יותר לבנות אותה סביב סימני עייפות), ואז כשהוא ידע מתי הוא צריך לצפות ללכת לישון יהיה לו קל יותר. לאחר כל הדברים הללו במידה וזה לא יעזור אז תוכלי להמשיך את ההארכות שאת עושה.
לאחר שינה של חצי שעה תינוקות "ממלאים מצברים" הוא עדיין לא ישן מחזור שינה אבל השינה הזו בהחלט יכולה לתת לו אנרגיה לעוד חצי שעה-שעה.
1. איך להאריך שינה של תינוק במהלך היום?
11/03/2012 8:47
הי,אשמח לקבל ייעוץ.
איך להאריך שינה של תינוק במהלך היום?
התינוק שלי, בן 3 חודשים ישן פרקי זמן קצרים מאד של חצי שעה (זה קרה רק בזמן האחרון- בשבוע האחרון, לפני כן ישן פרקי זמן ארוכים יותר)
אני מנסה להאריך לו את השינה, אך יש לציין כי כאשר מתעורר לאחר חצי שעה הוא נינוח מאד, מחייך ומדבר לעצמו ולא קם בבכי..נראה כאילו ישן מינימום כמה שעות טובות..
אני חוששת שזה משפיע על שנת הלילה שלו- התחיל להתעורר כל שעה שעתיים בלילה..
אני מרדימה אך ורק במיטתו, מעט ליטוף, ואת המוצץ הוא מעיף לאחר כמה דקות של מציצה..
ה עושים עם זה ?אני מותשת ועייפה.
תודה
מאת: אורח/ת
2. שינה קצרה ביום
12/03/2012 20:31
לא תמיד הארכה יזומה של שנות היום היא הפתרון. כדי לדעת מה הפתרון הנכון עבור בנך אני אוכל לדעת רק לאחר ליווי צמוד של תקופה מסויימת.שנת היום הקצרה בהחלט משפיעה על הלילה וגורמת ליקיצות.
כדי לנסות להוביל אותו לשינה טובה יותר וארוכה יותר קודם כל יש לשים לב לסימני העייפות שלו ולאחריהם לבצע טקס שינה קצר (גם בבוקר). ממולץ לסגור תריסים ורק אז להתחיל בהרדמה.
כשהוא ילך לישון בזמן (לא עייף מידי ולא עירני מדי) הוא ישן טוב יותר ואולי לא תצטרכי לעשות הארכות יזומות.
תנסי לסגל לו שגרה ברורה (יהיה לך קל יותר לבנות אותה סביב סימני עייפות), ואז כשהוא ידע מתי הוא צריך לצפות ללכת לישון יהיה לו קל יותר. לאחר כל הדברים הללו במידה וזה לא יעזור אז תוכלי להמשיך את ההארכות שאת עושה.
לאחר שינה של חצי שעה תינוקות "ממלאים מצברים" הוא עדיין לא ישן מחזור שינה אבל השינה הזו בהחלט יכולה לתת לו אנרגיה לעוד חצי שעה-שעה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום