פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרגלי שינה בן שלושה חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן השלושה חודשים (כבר כחודש וחצי), מתקשה מאוד להתחיל את שנת הלילה של בשעה סבירה.
הוא מאוד מתעייף בערך בשעה 20:00-20:30 ולאחר אמבטיה והנקה אף נרדם. (אני לא מצליחה להחזיק אותו ער בשלב זה).
אני משכיבה אותו במיטה (בתקווה כי החל את שנת הלילה) אך לאחר שעה הוא מקיץ ולא מוכן לחזור לישון עד 12 בלילה. (ניסינו להרדימו בכל צורה אפשרית אך ללא הצלחה. ובסופו של דבר אחרי שהתיש אותנו הוא מתחיל את שנת הלילה ב12 בלילה.
ברצוני לשאול מה אפשר לעשות על מנת שיחל את שנת הלילה מוקדם יותר ובצורה רציפה ?
תודה על העזרה,
הדס
אני מציעה לך שני דברים עיקריים, האחד זה להקדים לו את שעת ההשכבה כיוון שהוא כנראה מגיע לשנת הלילה בעייפות יתר וזה פוגע באיכות השינה שלו, דבר שני זה לעשות טקס שינה יותר מסודר וקבוע כדי שיבשר לו את התחלת הלילה כי נראה שהוא מתייחס לשינה הזו כאל תנומת יום נוספת.
אחרי שתקפידי על אלו, אני מציעה לא להוציאו מהחדר אם מתעורר אחרי שעה אלא להישאר איתו ולנסות להחזירו לישון ואחרי יום-יומיים הוא יבין שבעצם מדובר בלילה,
בהצלחה,
גנית
1. הרגלי שינה בן שלושה חודשים
27/11/2009 10:37
גנית שלום,בני בן השלושה חודשים (כבר כחודש וחצי), מתקשה מאוד להתחיל את שנת הלילה של בשעה סבירה.
הוא מאוד מתעייף בערך בשעה 20:00-20:30 ולאחר אמבטיה והנקה אף נרדם. (אני לא מצליחה להחזיק אותו ער בשלב זה).
אני משכיבה אותו במיטה (בתקווה כי החל את שנת הלילה) אך לאחר שעה הוא מקיץ ולא מוכן לחזור לישון עד 12 בלילה. (ניסינו להרדימו בכל צורה אפשרית אך ללא הצלחה. ובסופו של דבר אחרי שהתיש אותנו הוא מתחיל את שנת הלילה ב12 בלילה.
ברצוני לשאול מה אפשר לעשות על מנת שיחל את שנת הלילה מוקדם יותר ובצורה רציפה ?
תודה על העזרה,
הדס
מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה של תינוק בן שלושה חודשים
29/11/2009 10:17
הי הדס,אני מציעה לך שני דברים עיקריים, האחד זה להקדים לו את שעת ההשכבה כיוון שהוא כנראה מגיע לשנת הלילה בעייפות יתר וזה פוגע באיכות השינה שלו, דבר שני זה לעשות טקס שינה יותר מסודר וקבוע כדי שיבשר לו את התחלת הלילה כי נראה שהוא מתייחס לשינה הזו כאל תנומת יום נוספת.
אחרי שתקפידי על אלו, אני מציעה לא להוציאו מהחדר אם מתעורר אחרי שעה אלא להישאר איתו ולנסות להחזירו לישון ואחרי יום-יומיים הוא יבין שבעצם מדובר בלילה,
בהצלחה,
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה