פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0יקיצה קבועה בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת 8 חודשים, הולכת לישון סביב 7 בערב בקלות ובאופן עצמאי לחלוטין (שמים אותה ערה במיטה עם מוצץ). עד לפני כשבועיים הייתה מתעוררת פעמיים לאכול במשך הלילה. לאט לאט הורדנו את האכילה והוספנו ארוחת ערב של מוצקים+בקבוק לפני השינה וכבר שבועיים שהיא מתעוררת בלילה ולא דורשת אוכל. העניין הוא שכל לילה היא מתעוררת בשעה 11:30 בדיוק בבכי (זו ילדה שלעיתים נדירות בוכה במשך היום). היא נרגעת רק על הידיים (אנחנו תמיד מנסים קודם מוצץ וליטופים במיטה). אנחנו מרגיעים מחזירים מיד למיטה וככה היא מזעיקה אותנו 4-5 פעמים במשך כשעה עד שנרדמת סופית. אח"כ סביב 3-4 היא שוב מתעוררת, שוב מרגיעים (לרוב מוצץ מספיק). חשבנו שאחרי שתיגמל מאכילה בלילה ההתעוררויות יפחתו.... מה ניתן לעשות?
תודה
טלי
כשיש יקיצות בלילה סימן שיש גורמי תלות.
אין לי מספיק מידע כדי לדעת מהן גורמי התלות שלה כיון שאיני מלווה אותך. בדקי מהי אותה עזרה שהיא צריכה כדי לחזור לישון ואותה את צריכה לבטל. אני בטוחה שגם בקבוק היה גורם תלות ויכול להיות שכבר רואים שיפור בלילה בכמות היקיצות בעקבות הוצאת הבקבוק אבל ככל הנראה ישנם דברים נוספים.
1. יקיצה קבועה בלילה
24/03/2012 19:51
שלוםבתי בת 8 חודשים, הולכת לישון סביב 7 בערב בקלות ובאופן עצמאי לחלוטין (שמים אותה ערה במיטה עם מוצץ). עד לפני כשבועיים הייתה מתעוררת פעמיים לאכול במשך הלילה. לאט לאט הורדנו את האכילה והוספנו ארוחת ערב של מוצקים+בקבוק לפני השינה וכבר שבועיים שהיא מתעוררת בלילה ולא דורשת אוכל. העניין הוא שכל לילה היא מתעוררת בשעה 11:30 בדיוק בבכי (זו ילדה שלעיתים נדירות בוכה במשך היום). היא נרגעת רק על הידיים (אנחנו תמיד מנסים קודם מוצץ וליטופים במיטה). אנחנו מרגיעים מחזירים מיד למיטה וככה היא מזעיקה אותנו 4-5 פעמים במשך כשעה עד שנרדמת סופית. אח"כ סביב 3-4 היא שוב מתעוררת, שוב מרגיעים (לרוב מוצץ מספיק). חשבנו שאחרי שתיגמל מאכילה בלילה ההתעוררויות יפחתו.... מה ניתן לעשות?
תודה
טלי
מאת: אורח/ת
2. יקיצות בלילה
25/03/2012 20:10
הי טלי,כשיש יקיצות בלילה סימן שיש גורמי תלות.
אין לי מספיק מידע כדי לדעת מהן גורמי התלות שלה כיון שאיני מלווה אותך. בדקי מהי אותה עזרה שהיא צריכה כדי לחזור לישון ואותה את צריכה לבטל. אני בטוחה שגם בקבוק היה גורם תלות ויכול להיות שכבר רואים שיפור בלילה בכמות היקיצות בעקבות הוצאת הבקבוק אבל ככל הנראה ישנם דברים נוספים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום