פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן חודשיים וחצי לא נרדם ביום.
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבעיה היא שהוא אף פעם לא ישן יותר מרבע שעה עשרים דקות. אני מרדימה אותו ברגע שמבקש או שאני מזהה עייפות אבל עדיין הוא לא מפתח שינה כמו שצריך במהלך היום. מה ניתן לעשות? יש לציין שעד לפני שבועיים בני בכה מהבוקר עד הערב כנראה מכאבי בטן. תודה גילה
קשה לי לדעת מהי הסיבה לזה שבנך אינו ישן טוב כי חסר לי הרבה מידע.
יכול להיות שהוא הולך לישון כבר עייף מדי ולכן השינה שלו לא רגועה.
בגיל זה תינוקות זקוקים לנו עדיין בעזרה בהרדמה ויכול להיות שיש לו הרבה גירויים מסביב או שהוא נבהל מרעשים עדיין.
היתי מציעה לך לסגל לו שגרה ברורה של סדר יום ומתי הולכים לישון. את ההרדמות לעשות בחדר חשוך לאחר שהוא נכנס רגוע למיטה (אפשר לעשות טקסון שינה קצר עם שיר או משהו דומה), להמשיך ללמוד את סימני העייפות שלו גם ביום וגם בלילה. ולעזור לו במעברי השינה (לתת לו טפיחות/מגע כדי לעזור לו להאריך את השינה).
1. בן חודשיים וחצי לא נרדם ביום.
26/03/2012 13:12
שלום, בני בן חודשיים וחצי, מלידה היה ילד סקרן וערני וכמעט לא ישן. מגיל חודש הולך לישון בלילה לבד, ובימים אלו קם פעם אחת לאכול בלילה.הבעיה היא שהוא אף פעם לא ישן יותר מרבע שעה עשרים דקות. אני מרדימה אותו ברגע שמבקש או שאני מזהה עייפות אבל עדיין הוא לא מפתח שינה כמו שצריך במהלך היום. מה ניתן לעשות? יש לציין שעד לפני שבועיים בני בכה מהבוקר עד הערב כנראה מכאבי בטן. תודה גילה
מאת: אורח/ת
2. שנת יום לתינוק צעיר
29/03/2012 13:45
הי גילה,קשה לי לדעת מהי הסיבה לזה שבנך אינו ישן טוב כי חסר לי הרבה מידע.
יכול להיות שהוא הולך לישון כבר עייף מדי ולכן השינה שלו לא רגועה.
בגיל זה תינוקות זקוקים לנו עדיין בעזרה בהרדמה ויכול להיות שיש לו הרבה גירויים מסביב או שהוא נבהל מרעשים עדיין.
היתי מציעה לך לסגל לו שגרה ברורה של סדר יום ומתי הולכים לישון. את ההרדמות לעשות בחדר חשוך לאחר שהוא נכנס רגוע למיטה (אפשר לעשות טקסון שינה קצר עם שיר או משהו דומה), להמשיך ללמוד את סימני העייפות שלו גם ביום וגם בלילה. ולעזור לו במעברי השינה (לתת לו טפיחות/מגע כדי לעזור לו להאריך את השינה).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום