פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מעבר לחדר לבד
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני מבינה שאולי העברנו אותו יחסית מאוחר ומפחדת שגרמנו לאיזה רגרסיה מבחינת השינה ....
ראשית אין לך מה לחשוש מבחינת זמן המעבר. אני תמיד אומרת שזה נכון להעביר תינוק לחדר משלו כזה מרגיש נכון וטוב להורים ואין כאן עניין של גיל.
לגבי ההתעוררויות, יכול להיות שזה בגלל המעבר וחשוב שתמשיכו לשדר לו שהכל בסדר, אמא ואבא כאן ותמשיכו לגשת אליו בכל פעם שהוא בוכה.
יחד עם זאת, כשתינוק ישן בחדר ההורים הוא רגיל להתעורר בכל פעם ולראות אתכם לידו ולמעשה הוא נרדם עם הנוכחות שלכם. יכול להיות שבנך פיתח בכך תלות (אין לי מספיק מידע כדי לדעת האם זה המצב). אם זה אכן כך, אני ממליצה שתשבו בפינת החדר בלילות הראשונים כדי שאם הוא יצטרך הוא יראה שאתם שם ואז יחזור לישון לאחר כמה לילות שהוא כבר מפסיק לבדוק את הנוכחות שלכם תוכלו להניח אותו ולצאת מהחדר.
1. מעבר לחדר לבד
02/04/2012 11:30
היי בני בן שנה וחודש . עד לפני כמה ימים ישן בחדר שלנו ההורים במיטה שלו (גם בגלל שבחדר שלנו היה מזגן וגם בגלל שהחדר ילדים די רחוק מההורים ופחדנו). בני היה ישן שנת לילה רצופה ללא התעוררות אלא אם הרגיש לא טוב . ביומיים האחרונים העברנו אותו לחדר שלו והוא התחיל להתעורר בערך כל 3 שעות בכי . נראה כי מזהה כי זה אינו המקום שבו התרגל לישון . כיצד אוכל לעזור לו להתאקלם לחדר כדי שיחזור לישון רצוף כמו שעשה עד עכשיו ? כמה זמן בערך אמור להמשך התהליך הזה ...אני מבינה שאולי העברנו אותו יחסית מאוחר ומפחדת שגרמנו לאיזה רגרסיה מבחינת השינה ....
מאת: אורח/ת
2. מעבר חדר
02/04/2012 12:59
הי,ראשית אין לך מה לחשוש מבחינת זמן המעבר. אני תמיד אומרת שזה נכון להעביר תינוק לחדר משלו כזה מרגיש נכון וטוב להורים ואין כאן עניין של גיל.
לגבי ההתעוררויות, יכול להיות שזה בגלל המעבר וחשוב שתמשיכו לשדר לו שהכל בסדר, אמא ואבא כאן ותמשיכו לגשת אליו בכל פעם שהוא בוכה.
יחד עם זאת, כשתינוק ישן בחדר ההורים הוא רגיל להתעורר בכל פעם ולראות אתכם לידו ולמעשה הוא נרדם עם הנוכחות שלכם. יכול להיות שבנך פיתח בכך תלות (אין לי מספיק מידע כדי לדעת האם זה המצב). אם זה אכן כך, אני ממליצה שתשבו בפינת החדר בלילות הראשונים כדי שאם הוא יצטרך הוא יראה שאתם שם ואז יחזור לישון לאחר כמה לילות שהוא כבר מפסיק לבדוק את הנוכחות שלכם תוכלו להניח אותו ולצאת מהחדר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

3. זה יסתדר
10/05/2012 13:07
אני מבטיחה לך שדברים יסתדרו. מניסיון שלי, כל יום הילד קם אחרת. גם אם ייקח לו כמה ימים להסתכל, תתני לו תחושה שהוא בחדר חמים, נוח ומשלו ושם ישנים. צריך להתעקש, לא לוותר והכל בלי להיכנס ללחץ. מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות