פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה קצרה מאד ביום לבן 4 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

מאוד יכול להיות שאין לו שום גורמי תלות אבל כאמור אין לי דרך לדעת את זה (אם אתם מגיעים ונותנים לו מוצץ לפה ביקיצות זה נחשב גורם תלות, אם הוא נרדם בזמן האוכל זה גורם תלות וכו'..)
אני לא הייתי מנסה לצמצם לו את שנות היום כי כרגע הוא זקוק להם, הייתי כן מנסה להקדים לו את שנת הלילה לסביבות שש וחצי אפילו.
1. שינה קצרה מאד ביום לבן 4 חודשים
02/04/2012 12:15
שלום.בני בן 4 חודשים ועדיין אין סדר יום קבוע.כן הולך לישון בשעה 8 גג 8 וחצי בערב בעקבות ההחלפה לשעון קיץ אחר טקס שינה מסודר.ללא תלות בשום גורם, נרדם לבד רק כדי להרגיע אם בוכה אנו משתמשים בלחישה טפיחה אך רק לצורך הרגעה.את המוצץ יורק לאחר מספר דקות. יש לילות שישן טוב וקם רק פעם אחת לאוכל ויש לילות גרועים שמתעורר מספר פעמים ומוצץ בדכ מרגיע אותו.מה הסיבה לכך? שוב,אין גורמי תלות.. בנוגע לשינה הקצרה,ביום ישן 4 או 5 פעמים כל פעם חצי שעה עד 45 דקות.אני מנסה לצמצם לו ל3 תנומות עיקריות שיארכו יותר זמן ופשוט לא מצילחה.אני כן שמה במיטה כשמתחילים סימני עייפות ונרדם יחסית מהר.האם מתישהו הוא יאחד תנומות אלו?יש לציין כי אין קשר בין יום שישן מעט במהלך היום לבין הלילה, לאחר תצפית ממושכת.איך פותרים זאת? תודה מאת: אורח/ת
2. תשובות
02/04/2012 13:08
אין לי מספיק מידע כדי לדעת מהן הסיבות להתעוררויות כי אני לא מלווה אתכם, אני כן חושבת שיש קשר גם לעייפות שלו ובעיקר לצורה בה הוא נרדם בערב, בלילה ובשנות היום.מאוד יכול להיות שאין לו שום גורמי תלות אבל כאמור אין לי דרך לדעת את זה (אם אתם מגיעים ונותנים לו מוצץ לפה ביקיצות זה נחשב גורם תלות, אם הוא נרדם בזמן האוכל זה גורם תלות וכו'..)
אני לא הייתי מנסה לצמצם לו את שנות היום כי כרגע הוא זקוק להם, הייתי כן מנסה להקדים לו את שנת הלילה לסביבות שש וחצי אפילו.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום