שעה עד שהוא נרדם

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שעה עד שהוא נרדם
02/04/2012 21:43
שלום
בני בן 10 חודשים.
סדר הערב שלו מתחיל בשש וחצי. אוכל ארוחת ערב. אמבטיה בשבע. שבע וחצי הנקה של 5-10 דקות (לא בחדר שינה) עוד כמה דקות עלינו לגרעפס. נכנסים לחדר שינה חשוך עם מנורת לילה סיפור קצר יחד עם אחותו הגדולה ולמיטה.
בעבר היה נרדם כשאנחנו לידו בחדר תוך 20 דקות בערך. ניסינו להתרחק קצת. אבל עדיין לשבת בחדר בטווח הראייה. ועכשיו לוקח שעה לפחות עד שהוא נרדם.
זה כבר ממש מתיש.
הוא שוכב במיטה ומקשקש ואחכ נרגע. אחכ מתחיל להתעצבן וזורק את המוצץ על הרצפה בתקווה שנרים. הוא מסתובב במיטה ומחפש אותנו ואם אנחנו יוצאים מהחדר הוא מתחיל לצרוח. בשלב מסוים העייפות כבר עוברת לו ועוד יותר קשה לו להרדם.
אם אני אגש אליו ואלטף אותו הוא ירדם יותר מהר. אבל אנחנו רוצים להרגיל אותו להרדם לבד.

בינתיים זה עובד אבל אחרי שעה הוזה לא מתקצר רק מתארך.
מה אפשר לעשות כדי לעזור לו להרדם מהר יותר?
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. אולי הוא עייף מדי
03/04/2012 21:18
היתי משנה קצת את סדר הדברים בטקס השינה: או לתת לו את האוכל לא בחדר שלו לפני המקלחת או להשאיר אחרי המקלחת אבל בחדר שלו ובאותו זמן אפשר לספר את הסיפור.
אין לי מספיק מידע כדי לדעת למה זה לא מתקצר כי אני לא מלווה אותך, אבל יכול להיות שאם הוא ילך לישון מוקדם יותר וטקס שינה אולי קצר יותר זה יעזור.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד