פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שעה עד שהוא נרדם
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן 10 חודשים.
סדר הערב שלו מתחיל בשש וחצי. אוכל ארוחת ערב. אמבטיה בשבע. שבע וחצי הנקה של 5-10 דקות (לא בחדר שינה) עוד כמה דקות עלינו לגרעפס. נכנסים לחדר שינה חשוך עם מנורת לילה סיפור קצר יחד עם אחותו הגדולה ולמיטה.
בעבר היה נרדם כשאנחנו לידו בחדר תוך 20 דקות בערך. ניסינו להתרחק קצת. אבל עדיין לשבת בחדר בטווח הראייה. ועכשיו לוקח שעה לפחות עד שהוא נרדם.
זה כבר ממש מתיש.
הוא שוכב במיטה ומקשקש ואחכ נרגע. אחכ מתחיל להתעצבן וזורק את המוצץ על הרצפה בתקווה שנרים. הוא מסתובב במיטה ומחפש אותנו ואם אנחנו יוצאים מהחדר הוא מתחיל לצרוח. בשלב מסוים העייפות כבר עוברת לו ועוד יותר קשה לו להרדם.
אם אני אגש אליו ואלטף אותו הוא ירדם יותר מהר. אבל אנחנו רוצים להרגיל אותו להרדם לבד.
בינתיים זה עובד אבל אחרי שעה הוזה לא מתקצר רק מתארך.
מה אפשר לעשות כדי לעזור לו להרדם מהר יותר?
תודה מראש
אין לי מספיק מידע כדי לדעת למה זה לא מתקצר כי אני לא מלווה אותך, אבל יכול להיות שאם הוא ילך לישון מוקדם יותר וטקס שינה אולי קצר יותר זה יעזור.
1. שעה עד שהוא נרדם
02/04/2012 21:43
שלוםבני בן 10 חודשים.
סדר הערב שלו מתחיל בשש וחצי. אוכל ארוחת ערב. אמבטיה בשבע. שבע וחצי הנקה של 5-10 דקות (לא בחדר שינה) עוד כמה דקות עלינו לגרעפס. נכנסים לחדר שינה חשוך עם מנורת לילה סיפור קצר יחד עם אחותו הגדולה ולמיטה.
בעבר היה נרדם כשאנחנו לידו בחדר תוך 20 דקות בערך. ניסינו להתרחק קצת. אבל עדיין לשבת בחדר בטווח הראייה. ועכשיו לוקח שעה לפחות עד שהוא נרדם.
זה כבר ממש מתיש.
הוא שוכב במיטה ומקשקש ואחכ נרגע. אחכ מתחיל להתעצבן וזורק את המוצץ על הרצפה בתקווה שנרים. הוא מסתובב במיטה ומחפש אותנו ואם אנחנו יוצאים מהחדר הוא מתחיל לצרוח. בשלב מסוים העייפות כבר עוברת לו ועוד יותר קשה לו להרדם.
אם אני אגש אליו ואלטף אותו הוא ירדם יותר מהר. אבל אנחנו רוצים להרגיל אותו להרדם לבד.
בינתיים זה עובד אבל אחרי שעה הוזה לא מתקצר רק מתארך.
מה אפשר לעשות כדי לעזור לו להרדם מהר יותר?
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. אולי הוא עייף מדי
03/04/2012 21:18
היתי משנה קצת את סדר הדברים בטקס השינה: או לתת לו את האוכל לא בחדר שלו לפני המקלחת או להשאיר אחרי המקלחת אבל בחדר שלו ובאותו זמן אפשר לספר את הסיפור.אין לי מספיק מידע כדי לדעת למה זה לא מתקצר כי אני לא מלווה אותך, אבל יכול להיות שאם הוא ילך לישון מוקדם יותר וטקס שינה אולי קצר יותר זה יעזור.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום