פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0לא רוצה לישון
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בימים האחרונים היא ממש לא מסכימה ללכת לישון, בוכה מאוד במיטה, מבקשת לצאת (היא עדין במיטה עם מעקה). היא ילדה נבונה מאוד, תמיד יש סיבה (הגיונית) לבקשות שלה ואנו תמיד מנסים להבין מה מפריע (תמיד יש סיבה היא לא בוכה סתם).
אני תוהה מה מפריע פתאום לשגרת השינה, לעתים לוקח שעתים שלוש להרדים אותה.
מה דעתך?
תודה
נורית
קשה לי לומר לך מה הבעיה כי לרוב בגילאים הללו אם יש קושי בהרדמות ושינה רציפה בלילה זה נובע עדיין מקשיי הירדמות עצמאית ואז יכול להיות שזה כן טמון בהרגלים הקודמים, אם הגעתם למצב בו אתם משכיבים אותה לישון ערה ויוצאים מהחדר והיא נרדמת (בלי בקבוק או כל תלות אחרת) אז כנראה שזה לא קשור לאופן ההירדמות שלה, יכול להיות שהיא ישנה הרבה מדי במהלך היום ומגיעה לא עייפה, יכול להיות שהיא בודקת גבולות עכשיו ואם זה המצב אז כל מה שצריך זה לראות מה הבקשות שלה ולהתכונן מראש, למשל אם אתם יודעים שהיא מבקשת מים אז לומר מראש לפני שנכנסת למיטה, אם את רוצה מים אז רק עכשיו כי אחר כך זה יהיה רק בבוקר וכן הלאה...
גנית
1. לא רוצה לישון
29/11/2009 21:47
היי,בתי בת שנה ו 11 חודש. בחודשיים האחרונים הצלחנו להגיע למצב בא היא נרדמת בכוחות עצמה ולא מתעוררת כמעט באף לילה. (לא האמנו שזה יקרה איי פעם אבל זה קורה!!!)בימים האחרונים היא ממש לא מסכימה ללכת לישון, בוכה מאוד במיטה, מבקשת לצאת (היא עדין במיטה עם מעקה). היא ילדה נבונה מאוד, תמיד יש סיבה (הגיונית) לבקשות שלה ואנו תמיד מנסים להבין מה מפריע (תמיד יש סיבה היא לא בוכה סתם).
אני תוהה מה מפריע פתאום לשגרת השינה, לעתים לוקח שעתים שלוש להרדים אותה.
מה דעתך?
תודה
נורית
מאת: אורח/ת
2. לא רוצה לישון
29/11/2009 22:10
הי, קשה לי לומר לך מה הבעיה כי לרוב בגילאים הללו אם יש קושי בהרדמות ושינה רציפה בלילה זה נובע עדיין מקשיי הירדמות עצמאית ואז יכול להיות שזה כן טמון בהרגלים הקודמים, אם הגעתם למצב בו אתם משכיבים אותה לישון ערה ויוצאים מהחדר והיא נרדמת (בלי בקבוק או כל תלות אחרת) אז כנראה שזה לא קשור לאופן ההירדמות שלה, יכול להיות שהיא ישנה הרבה מדי במהלך היום ומגיעה לא עייפה, יכול להיות שהיא בודקת גבולות עכשיו ואם זה המצב אז כל מה שצריך זה לראות מה הבקשות שלה ולהתכונן מראש, למשל אם אתם יודעים שהיא מבקשת מים אז לומר מראש לפני שנכנסת למיטה, אם את רוצה מים אז רק עכשיו כי אחר כך זה יהיה רק בבוקר וכן הלאה...
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום