פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שנת לילה תאומות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

מניסיוננו כאשר תינוק מקבל האכלת חלום (אוכל מתוך שינה) הוא מקבע את הקשר בין האוכל לשינה ועם הזמן זה הופך לתלות שיוצרת יקיצות בלילה לצורך אכילה.
מסביבות גיל 6 חודשים תינוקות מסוגלים לישון לילה שלם (לפחות 10 שעות) ללא אוכל. יחד עם זאת, יש תינוקות שזקוקים לארוחה אחת עד גיל שנה.
לכן, בהנחה שבנותייך אוכלות טוב במהלך היום ומתפתחות היטב, אני ממליצה להוריד את האוכל בהדרגה לפי הקצב שלהן. תחילה, הפסיקי להניק מתוך שינה אלא להמתין שהן יתעוררו ואז להאכיל אותן ולא לאפשר להן להירדם בזמן האוכל. לאחר מכן, כל 2-3 לילות דחי את שעת הארוחה בשעה עד שהיא יוצאת לגמרי מהלילה.
1. שנת לילה תאומות
27/04/2012 12:53
התאומות שלי בנות 7 חודשים בעוד שבוע, נרדמות כל יום כמו שעון באיזור 7 בערב.. אנחנו מאכילים אותן מתוך שינה באיזור חצות והן ישנות עד הבוקר(5:30-6:00).. אני רוצה לשנות את זה ולהוריד את הארוחה של חצות אבל כואב לי שהן תהיינה ללא אוכל כ"כ הרבה שעות.. ומצד שני אני לא יודעת אם זה טוב שאנחנו מפריעים להן בשינה כדי לאכול.. אשמח לשמוע את דעתכן..תודה רבה:) מאיה מאת: אורח/ת
2. אוכל ושינה
27/04/2012 13:11
היי מאיה,מניסיוננו כאשר תינוק מקבל האכלת חלום (אוכל מתוך שינה) הוא מקבע את הקשר בין האוכל לשינה ועם הזמן זה הופך לתלות שיוצרת יקיצות בלילה לצורך אכילה.
מסביבות גיל 6 חודשים תינוקות מסוגלים לישון לילה שלם (לפחות 10 שעות) ללא אוכל. יחד עם זאת, יש תינוקות שזקוקים לארוחה אחת עד גיל שנה.
לכן, בהנחה שבנותייך אוכלות טוב במהלך היום ומתפתחות היטב, אני ממליצה להוריד את האוכל בהדרגה לפי הקצב שלהן. תחילה, הפסיקי להניק מתוך שינה אלא להמתין שהן יתעוררו ואז להאכיל אותן ולא לאפשר להן להירדם בזמן האוכל. לאחר מכן, כל 2-3 לילות דחי את שעת הארוחה בשעה עד שהיא יוצאת לגמרי מהלילה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום